Til Madens Folkemøde kan du opleve spændende debatter om bæredygtig gastronomi, fremtidens kokke og uddannelse m.m. Du kan også komme med til en eksklusiv HORESTA-frokost, hvor medlemmer inviteres til lækkerier fra Letz Sushi.

HORESTAs netværksfrokost finder sted fredag d. 10. maj. kl. 13 ved Letz Sushis Spisevogn på markedspladsen. For gratis adgangsbilletter til Madens Folkemøde og frokost kontakt Tine Skriver tsk@horesta.dk.  

Selve Madens Folkemøde starter fredag d. 10. maj 2019 fra kl. 10.00 på Engestofte Gods ved Maribo.

Vi glæder os til at se jer ved Madens Folkemøde!

HORESTA er repræsenteret ved en række forskellige arrangementer. Læs mere her:

FREDAG den 10. maj:

  1. 10.00 -10.45 i ”Loen”: HORESTA skyder Folkemødet i gang med en debat om branchens indsats på den grønne dagsorden og arbejdet med den bæredygtige profil.

Kl. 12.15 -13.00 i ”Pavillonen”: Katia K. Østergaard deltager i debatten om fremtidens kokke.

Kl. 13.00  ved Letz Sushis Food Truck på pladsen: Kim Rahbek, medstifter af Sticks ’n’ Sushi, mødes med de øvrige HORESTA-medlemmer for en snak om motivet for, og hvordan vi fik stablet Madens Folkemøde på benene.

Hør også om foreningen Mulds aktiviteter, hvor Allan er med på MF med lokale lækkerier.

Kl. 17.00 – 18.45 i Laden: Hvem bestemmer dagens ret? Katia K. Østergaard, adm. direktør i HORESTA, debatterer sammen med øvrige af fødevarebranchens aktører om bl.a., hvem skal lave fremtidens måltider, og hvad fastsætter dagsordenen for, hvad og hvordan vi spiser.

Om Madens Folkemøde

10.-11. maj 2019 skaber arrangørerne Danmarks første folkemøde for mad. Madens Folkemøde bliver et sted, hvor folk, der arbejder med mad eller har interesse i mad, én gang om året mødes og tager fat på den store samtale om, hvor vi skal hen som madland.

For yderligere information kontakt:

180 danskere syge efter at have spist franske østers

Siden begyndelsen af januar har Fødevarestyrelsen modtaget flere enslydende meldinger fra fødevaremyndigheder rundt om i Europa. Franske myndigheder vurderer ifølge styrelsen, at årsagen kan være overløb af spildevand til østersbanker langs den franske kyst mod Atlanterhavet, skriver Ritzau ifølge Berlingske.

Tænketank til minister: Sådan forebygger vi madspild

Alt for meget mad havner i skraldespanden fremfor på tallerkenerne, og derfor er Tænketank om Forebyggelse af Madspild og Fødevaretab nedsat. Her har HORESTA været med i arbejdet, og det er nu resulteret i 10 anbefalinger til fødevareminister Mogens Jensen (S). Herfra vil han beslutte, hvilke af anbefalingerne, der skal føres ud i livet.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne