Til Madens Folkemøde kan du opleve spændende debatter om bæredygtig gastronomi, fremtidens kokke og uddannelse m.m. Du kan også komme med til en eksklusiv HORESTA-frokost, hvor medlemmer inviteres til lækkerier fra Letz Sushi.
HORESTAs netværksfrokost finder sted fredag d. 10. maj. kl. 13 ved Letz Sushis Spisevogn på markedspladsen. For gratis adgangsbilletter til Madens Folkemøde og frokost kontakt Tine Skriver [email protected].
Selve Madens Folkemøde starter fredag d. 10. maj 2019 fra kl. 10.00 på Engestofte Gods ved Maribo.
Vi glæder os til at se jer ved Madens Folkemøde!
HORESTA er repræsenteret ved en række forskellige arrangementer. Læs mere her:
FREDAG den 10. maj:
- 10.00 -10.45 i ”Loen”: HORESTA skyder Folkemødet i gang med en debat om branchens indsats på den grønne dagsorden og arbejdet med den bæredygtige profil.
Kl. 12.15 -13.00 i ”Pavillonen”: Katia K. Østergaard deltager i debatten om fremtidens kokke.
Kl. 13.00 ved Letz Sushis Food Truck på pladsen: Kim Rahbek, medstifter af Sticks ’n’ Sushi, mødes med de øvrige HORESTA-medlemmer for en snak om motivet for, og hvordan vi fik stablet Madens Folkemøde på benene.
Hør også om foreningen Mulds aktiviteter, hvor Allan er med på MF med lokale lækkerier.
Kl. 17.00 – 18.45 i Laden: Hvem bestemmer dagens ret? Katia K. Østergaard, adm. direktør i HORESTA, debatterer sammen med øvrige af fødevarebranchens aktører om bl.a., hvem skal lave fremtidens måltider, og hvad fastsætter dagsordenen for, hvad og hvordan vi spiser.
Om Madens Folkemøde
10.-11. maj 2019 skaber arrangørerne Danmarks første folkemøde for mad. Madens Folkemøde bliver et sted, hvor folk, der arbejder med mad eller har interesse i mad, én gang om året mødes og tager fat på den store samtale om, hvor vi skal hen som madland.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Der skal flere el-ladestandere ud i landdistrikterne
03-05-2024
-
Lær at forbedre din virksomheds indtægter
03-05-2024
-
Har medarbejderne ret til fri på Grundlovsdag?
03-05-2024
PRESSEKLIP
-
HORESTA styrker den grønne profil: Ansætter ny chef for bæredygtighed og certificering
03-05-2024
-
”Endnu en god sparringspartner”: Hoteldirektør indtræder i nordjysk turistbestyrelse
03-05-2024
-
Endnu et grønt stempel af hotel i København
03-05-2024
-
En ting afholder dansk økonomi fra at klare sig endnu bedre
03-05-2024
-
På hans restaurant afhænger menuen af kokkens humør - men én ting, går han aldrig på kompromis med
03-05-2024
-
Risskov Rejser har ny direktør på plads
03-05-2024