66 deltagere fra 63 lande dystede i fem dage ved verdensmesterskaberne for sommeliers. VM-sølvet gik til danske Ninna Højgaard Jensen, og i det nye Visitor fortæller hun, hvordan passionen for vin har udviklet sig, og hvorfor hun drages til konkurrencer. Til daglig er hun chefsommelier på Michelin-restauranten Kong Hans Kælder i København, og hun deler også sine fremtidsdrømme i interviewet.

Som altid er Visitor proppet med branchenyheder og relevant rådgivning. Og denne gang er hotelserien kommet til Aarhus, hvor du kan få indsigt i markedets udvikling.

I det nye magasin kan du også blive klogere på Kadeau-restauranten Roxie og Noma-bageriet Hart Bakery, der begge er nye medlemmer af HORESTA. Se alle de nye medlemmer på listen i Visitor.

Læs hele det nye Visitor her.

Danske top-restauranter: Det er de bedste kunder

Onsdag kom smørrebrødsrestauranten Bar Rye hurtigt i vælten, da det kom frem, at børn under 12 år ikke er velkomne i biksen. Torsdag kan en række andre, danske restauranter så fortælle, at børn er mere end velkomne hos dem, skriver EB.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne