66 deltagere fra 63 lande dystede i fem dage ved verdensmesterskaberne for sommeliers. VM-sølvet gik til danske Ninna Højgaard Jensen, og i det nye Visitor fortæller hun, hvordan passionen for vin har udviklet sig, og hvorfor hun drages til konkurrencer. Til daglig er hun chefsommelier på Michelin-restauranten Kong Hans Kælder i København, og hun deler også sine fremtidsdrømme i interviewet.

Som altid er Visitor proppet med branchenyheder og relevant rådgivning. Og denne gang er hotelserien kommet til Aarhus, hvor du kan få indsigt i markedets udvikling.

I det nye magasin kan du også blive klogere på Kadeau-restauranten Roxie og Noma-bageriet Hart Bakery, der begge er nye medlemmer af HORESTA. Se alle de nye medlemmer på listen i Visitor.

Læs hele det nye Visitor her.

Guide: Sådan dokumenterer du økologi i din virksomhed

Flere og flere kunder efterspørger økologi, når måltidet skal bestilles. Det gælder i alt fra restauranten og caféen til konferencecentreret og i morgenmadsbuffeten på hotellet. Og virksomhederne kan nemt reklamere med det, så længe de holder økoregnskab, lyder det fra HORESTAs fødevarechef Tine Skriver i det nye Visitor-magasin.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne