66 deltagere fra 63 lande dystede i fem dage ved verdensmesterskaberne for sommeliers. VM-sølvet gik til danske Ninna Højgaard Jensen, og i det nye Visitor fortæller hun, hvordan passionen for vin har udviklet sig, og hvorfor hun drages til konkurrencer. Til daglig er hun chefsommelier på Michelin-restauranten Kong Hans Kælder i København, og hun deler også sine fremtidsdrømme i interviewet.

Som altid er Visitor proppet med branchenyheder og relevant rådgivning. Og denne gang er hotelserien kommet til Aarhus, hvor du kan få indsigt i markedets udvikling.

I det nye magasin kan du også blive klogere på Kadeau-restauranten Roxie og Noma-bageriet Hart Bakery, der begge er nye medlemmer af HORESTA. Se alle de nye medlemmer på listen i Visitor.

Læs hele det nye Visitor her.

Kødklister solgt ulovligt til danske restauranter

Kødklister er ikke tilladt i fødevareproduktion i Danmark. Hverken i kødindustrien eller restaurationsbranchen. Alligevel har mindst 12 danske restauranter købt kødklister af mærket Activa de seneste år. Købet er sket hos det svenske firma Werners Gourmetservice via en dansk mellemmand, fortæller DR.

Bæredygtighed: Hvem viser vejen i erhvervet?

Alle virksomheder i branchen tænker i dag bæredygtighed ind i de daglige rutiner - fra den største hotelkæde til den mindste restaurant. Men hvordan inspirerer vi som branche hinanden til at tage de næste skridt på en måde, der passer naturligt ind i den overordnede strategi eller den daglige drift?

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne