Du inviteres gratis med til den internationale fødevaremesse Bite Copenhagen d. 28. & 29. august i Bella Center Copenhagen. Messen er for alle professionelle, med interesse i den nyeste udvikling i fødevarebranchen.

Bite Copenhagen 2019 byder på et overflødighedshorn af velsmag, innovation og kompromisløs kvalitet. Messen sætter rammerne for fremtidens madtrends og samler fødevarebranchen til to dage med intense oplevelser, nyskabende produkter og muligheden for at møde nye, værdifulde samarbejdspartnere.

I løbet af de to messedage, vil der også være mulighed for at opleve nogle af landets dygtigste kokke i aktion. Der skal blandt andet findes den næste danske Bocuse d’Or-kok blandt de seks finalister. I konkurrencekøkkenerne skal Kokkenes Kokketalent 2019 og vinderen af DM i Smørrebrød også findes.

Registrer dig og din kollega her - så undgår I kø ved indgangen.

Har du fået læst?

Guide: Sådan dokumenterer du økologi i din virksomhed

Flere og flere kunder efterspørger økologi, når måltidet skal bestilles. Det gælder i alt fra restauranten og caféen til konferencecentreret og i morgenmadsbuffeten på hotellet. Og virksomhederne kan nemt reklamere med det, så længe de holder økoregnskab, lyder det fra HORESTAs fødevarechef Tine Skriver i det nye Visitor-magasin.

Arrangement: Mød stjernekokke og bliv inspireret

Vil du inspireres til, hvordan du kan balancere økonomien, når du køber mere lokalt, økologisk og højere kvalitet? Og vil du opleve en hyggelig og lærerig dag med inspirationsoplæg fra store kokkeprofiler og brancheeksperter med en efterfølgende rundvisning på Bite i gode kollegers selskab?

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne