Du inviteres gratis med til den internationale fødevaremesse Bite Copenhagen d. 28. & 29. august i Bella Center Copenhagen. Messen er for alle professionelle, med interesse i den nyeste udvikling i fødevarebranchen.

Bite Copenhagen 2019 byder på et overflødighedshorn af velsmag, innovation og kompromisløs kvalitet. Messen sætter rammerne for fremtidens madtrends og samler fødevarebranchen til to dage med intense oplevelser, nyskabende produkter og muligheden for at møde nye, værdifulde samarbejdspartnere.

I løbet af de to messedage, vil der også være mulighed for at opleve nogle af landets dygtigste kokke i aktion. Der skal blandt andet findes den næste danske Bocuse d’Or-kok blandt de seks finalister. I konkurrencekøkkenerne skal Kokkenes Kokketalent 2019 og vinderen af DM i Smørrebrød også findes.

Registrer dig og din kollega her - så undgår I kø ved indgangen.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Madens Folkemøde vælger ny bestyrelsesformand

Tidligere borgmester i Lejre Mette Touborg, der har rødder i det vestjyske landbrugsland, er blevet valgt som ny bestyrelsesformand i Foreningen Madens Folkemøde, skriver FødevareWatch.dk.

Her er fremtidens 50 bæredygtige fødevarer

Den globale fødevareproduktion og det globale fødevarespild sætter særdeles store aftryk, når det skal gøres op, hvor, hvem og hvad der udleder de største mængder CO2 i klodens atmosfære.

Politikere: ”Vi vil gøre det let for danskerne at spise bæredygtigt”

Ved at spise mere bæredygtigt kan danskerne gøre en konkret og personlig indsats for at nedbringe klimaaftrykket og vise verden, at bæredygtig mad er foreneligt med det gode liv. Derfor vil vi give danskerne bedre vejledning om bæredygtig mad. Sådan skriver fødevareminister Mogens Jensen og fødevareordførerne fra Ø, SF, R og S i et fælles indlæg i Information.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne