Du inviteres gratis med til den internationale fødevaremesse Bite Copenhagen d. 28. & 29. august i Bella Center Copenhagen. Messen er for alle professionelle, med interesse i den nyeste udvikling i fødevarebranchen.

Bite Copenhagen 2019 byder på et overflødighedshorn af velsmag, innovation og kompromisløs kvalitet. Messen sætter rammerne for fremtidens madtrends og samler fødevarebranchen til to dage med intense oplevelser, nyskabende produkter og muligheden for at møde nye, værdifulde samarbejdspartnere.

I løbet af de to messedage, vil der også være mulighed for at opleve nogle af landets dygtigste kokke i aktion. Der skal blandt andet findes den næste danske Bocuse d’Or-kok blandt de seks finalister. I konkurrencekøkkenerne skal Kokkenes Kokketalent 2019 og vinderen af DM i Smørrebrød også findes.

Registrer dig og din kollega her - så undgår I kø ved indgangen.

Har du fået læst?

180 danskere syge efter at have spist franske østers

Siden begyndelsen af januar har Fødevarestyrelsen modtaget flere enslydende meldinger fra fødevaremyndigheder rundt om i Europa. Franske myndigheder vurderer ifølge styrelsen, at årsagen kan være overløb af spildevand til østersbanker langs den franske kyst mod Atlanterhavet, skriver Ritzau ifølge Berlingske.

Tænketank til minister: Sådan forebygger vi madspild

Alt for meget mad havner i skraldespanden fremfor på tallerkenerne, og derfor er Tænketank om Forebyggelse af Madspild og Fødevaretab nedsat. Her har HORESTA været med i arbejdet, og det er nu resulteret i 10 anbefalinger til fødevareminister Mogens Jensen (S). Herfra vil han beslutte, hvilke af anbefalingerne, der skal føres ud i livet.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne