Du inviteres gratis med til den internationale fødevaremesse Bite Copenhagen d. 28. & 29. august i Bella Center Copenhagen. Messen er for alle professionelle, med interesse i den nyeste udvikling i fødevarebranchen.

Bite Copenhagen 2019 byder på et overflødighedshorn af velsmag, innovation og kompromisløs kvalitet. Messen sætter rammerne for fremtidens madtrends og samler fødevarebranchen til to dage med intense oplevelser, nyskabende produkter og muligheden for at møde nye, værdifulde samarbejdspartnere.

I løbet af de to messedage, vil der også være mulighed for at opleve nogle af landets dygtigste kokke i aktion. Der skal blandt andet findes den næste danske Bocuse d’Or-kok blandt de seks finalister. I konkurrencekøkkenerne skal Kokkenes Kokketalent 2019 og vinderen af DM i Smørrebrød også findes.

Registrer dig og din kollega her - så undgår I kø ved indgangen.

Har du fået læst?

Alternativet vil afskaffe rødt kød i kommune

Hakkebøffer, kødsovs og lammegryde skal ikke længere stå på menuen i københavnske børnehaver, i skolemaden eller i kommunens kantiner. Det forslår Københavns kultur- og fritidsborgmester, Franciska Rosenkilde fra Alternativet, skriver Politiken.

Det økologiske foodservice-salg vokser fortsat markant

Omlægningen til mere økologi har fortsat masser af fart på i foodservice-segmentet, og ifølge helt nye tal fra Danmarks Statistik steg salget sidste år med 15 pct. til næsten 2,35 mia. kr., skriver FødevareWatch.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne