8.426 unge kom ikke ind på deres ønskede studie. Men nogle gange sker det, at noget mislykkes for, at noget endnu bedre skal lykkes, skriver HORESTAs adm. direktør Katia K. Østergaard i dagens udgave af Politiken.

”Vi synes, at de unge skal overveje at tage en uddannelse i hotel-, restaurant og turismeerhvervet, hvor fremtidsudsigterne er lyse. Både når det handler om at gøre karriere og ikke mindst også få et job, når de er færdige. I vores branche kan de både tage en erhvervsfaglig uddannelse, og herefter har de mulighed for at læse videre på en videregående uddannelse, hvis de ønsker det”, skriver hun, og fortsætter:

”Fremtidsmulighederne er mange, hvad enten de unge ønsker en karriere i Danmark, eller de eventuelt gerne vil til udlandet og arbejde. En uddannelse hos os er nemlig international. Hvad vil de helst? Sidde på et kontor hver dag med bunker af papirer – eller ud blandt mennesker på virksomheder, som lever af at give andre mennesker gode oplevelser?! En branche, hvor de hver dag gør en forskel, og hvor to dage aldrig er ens”.

Afsluttende lyder budskabet fra HORESTAs adm. direktør:

”Mulighederne er mange! Grib dem! Tag en uddannelse, der giver mening, og bliv en del af fremtiden i vores erhverv!”

Langt over 100 har taget kursus for oplæringsansvarlige

HORESTA og 3F har stor succes med et nyt kursus, som blandt andet skal sikre bedre lærepladser for elever. Over 100 har gennemført kurset det seneste halve år. En af dem er Jesper Ballisager, konferencekoordinator hos Severin

80.000 ledige hoteljobs i USA

USA’s hotelbranche kæmper for at skaffe flere medarbejdere, i år forventes ansat 45.000 nye. Manglen på arbejdskraft tvinger lønningerne op, det kan betyde dyrere hotelovernatninger.

Log ind