Hvad sker der, når man kombinerer topgastronomien med elementer fra kunst og teater? Så får man restauranten Alchemist, som Rasmus Munk genåbner i år. I det nye nummer af Visitor er vi gået tæt på den ambitiøse restauratørs nye projekt.

Forberedelserne til Alchemist har taget mere end et år, og Lars Seier var så imponeret over visionerne, at han nu er investor i restauranten.

Rasmus Munk beskriver den nye restaurant:

”Alchemist er et forsøg på at vise, hvor langt vi kan skubbe det i vores branche. Det handler om alle aspekter af måltidet – ikke kun hvad der ligger på tallerkenen. Vores menu består af 50 serveringer. Nogle af dem er sanseindtryk, som ikke kan puttes i munden. Det kan være lyde, lys eller stemninger”, fortæller han.

I det nye magasin kan du også læse om, hvordan pizzarestauranterne er gået fra grillbarer til gourmet, og hvordan danskernes udespisevaner udvikler sig. Hertil kommer et kig ind i en række af de hoteller, som har fundet nicher i markedet, der tiltrækker bestemte kundetyper.

Læs hele magasinet her.

Guide: Sådan dokumenterer du økologi i din virksomhed

Flere og flere kunder efterspørger økologi, når måltidet skal bestilles. Det gælder i alt fra restauranten og caféen til konferencecentreret og i morgenmadsbuffeten på hotellet. Og virksomhederne kan nemt reklamere med det, så længe de holder økoregnskab, lyder det fra HORESTAs fødevarechef Tine Skriver i det nye Visitor-magasin.

Brug af musik er en god forretning

Når restaurantgæster hører genkendelig musik, stimulerer det hjernens og påvirker humøret positivt. Det viser en ny undersøgelse fra det svenske analysebureau HUI og Soundtrack Your Brand, som det nyeste nummer af HORESTAs Visitor-magasin bringer en historie om.

Restauratør: ”Konkurrencen er hård, men jeg tror på det”

”Gå hjem og lav mad”, sagde restauratøren og kogebogsforfatteren Trine Hahnemann i mange år til danskerne, men nu laver hun selv takeaway fra sit madhus på Østerbro. Restaurantmarkedet har nemlig udviklet sig, og hun fortæller i det nye Visitor, hvorfor hun ikke havde lavet samme virksomhed for ti år siden.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne