Hvad sker der, når man kombinerer topgastronomien med elementer fra kunst og teater? Så får man restauranten Alchemist, som Rasmus Munk genåbner i år. I det nye nummer af Visitor er vi gået tæt på den ambitiøse restauratørs nye projekt.

Forberedelserne til Alchemist har taget mere end et år, og Lars Seier var så imponeret over visionerne, at han nu er investor i restauranten.

Rasmus Munk beskriver den nye restaurant:

”Alchemist er et forsøg på at vise, hvor langt vi kan skubbe det i vores branche. Det handler om alle aspekter af måltidet – ikke kun hvad der ligger på tallerkenen. Vores menu består af 50 serveringer. Nogle af dem er sanseindtryk, som ikke kan puttes i munden. Det kan være lyde, lys eller stemninger”, fortæller han.

I det nye magasin kan du også læse om, hvordan pizzarestauranterne er gået fra grillbarer til gourmet, og hvordan danskernes udespisevaner udvikler sig. Hertil kommer et kig ind i en række af de hoteller, som har fundet nicher i markedet, der tiltrækker bestemte kundetyper.

Læs hele magasinet her.

Gorms Pizza tager sig god tid i jagten på ny direktør

Gorms Pizza skal efter farvellet til Anders Kjørup finde en ny adm. direktør, men umiddelbart haster det ikke at få en afløser i stolen. Det fortæller Christian Madsen, der er præsenteret som midlertidig adm. direktør i pizzakæden, skriver FødevareWatch.dk.

Direktør forlader kæderestaurant

De seneste 4,5 år har Anders Kjørup stået i spidsen for pizzaimperiet Gorm’s, men nu stopper direktøren. På LinkedIn skriver han, at han blandt andet vil se tilbage på denne tid og huske de store resultater, der indbefatter et salg af virksomheden til Orkla.

Annoncering i HORESTAs medier

Vil du nå ud til beslutningstagere i hele branchen? Så er det måske en idé at annoncere i ét af HORESTAs medier.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne