Når HORESTA og 3F arrangerer Årets Kok, Årets Tjener og elevkonkurrencer, er det et kæmpe maskineri, der sættes i gang, og alt skal gå op i en højere enhed. Afgørende for afviklingen er 35-40 elever fra Hansenbergs grundforløb.
Kirsten Grosen er skolechef på Hansenberg, og hun ser det som en faglig studietur, når de unge kommer om bag køkkenerne og oplever, hvad der skal til for, at alt klapper – men også ser, hvad der kan gå galt, og hvordan man løser uforudsete problemer:
”Vi deltager i konkurrencerne for fagets skyld. Det er en unik mulighed for vores elever til at spejle sig i erhvervets mest lysende stjerner. Og det er en læringsoplevelse at se, hvordan aftaler, tidsplaner og meget mere skal holdes for at få succes,” fortæller hun.
Elevernes deltagelse er opdelt i flere stationer. Blandt andet når alle forbi køkkenerne og opvasken, men der skal også være tid til at opleve og overvære talenterne i køkkenerne udfolde sig.
”For mange af vores elever er det deres første oplevelse med fagets konkurrencer, og man kan se, at de bliver bidt af deltagernes håndværk og passion. Herfra har vi set flere af vores unge, der senere selv prøver kræfter med HORESTA og 3F’s konkurrencer”.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Nyborg Strand fordobler overskud og investerer massivt
08-05-2025
-
Brøndums Hotel i Skagen bliver premiumhotel
08-05-2025
-
Joe & The Juice er tilbage i plus
08-05-2025
-
Hotel Koldingfjord hædret som landets bedste venue for femte gang
08-05-2025
-
Greenpeace ændrer kampagne efter pres fra VisitDenmark
08-05-2025
-
Comwell sætter ny rekord og styrker resultatet i 2024
08-05-2025
-
Brancheprofil skal løfte Charlottehaven til næste niveau
08-05-2025
-
Portræt af en pioner: Peter Brinks forvandler hoteller og menneskeliv
08-05-2025