I projektet ’Ja tak til efteruddannelse’ har HORESTA og 3F i løbet af det sidste halve år været på besøg hos både små, mellemstore og store virksomheder, og fortalt om de muligheder, der er for at få medarbejdere efteruddannet samt mulighederne for tilskud fra Kompetenceudviklingsfonden.

Der er arbejdspladser, der allerede er gået i gang med efteruddannelse og det har sammen med erhvervsskolerne været muligt at sammensætte nogle forløb, hvor der tages hensyn til virksomhedernes særlige behov og ønsker om tidspunkt for afholdelse af kurser.

En af de virksomheder der har haft besøg er Letz Sushi i København.

Virksomheden har flere medarbejdere ansat, som har et andet sprog end dansk som deres hovedsprog – og virksomheden var derfor nysgerrig på, hvilke kursusmuligheder, der kunne være for kurser, hvor undervisningen foregår på engelsk.

Letz Sushi ville gerne give deres medarbejdere et fælles og grundlæggende fundament, som de kan fortsætte med at bygge videre på, og som kan give inspiration til mere uddannelse. I samarbejde med ’Ja tak til efteruddannelse’ og Hotel- og restaurantskolen i Valby fik virksomheden derfor planlagt et hygiejnekursus på engelsk.

Kurset blev startskuddet til mere efteruddannelse.

”I efteråret udvider med et kursusforløb, hvor vi sætter fokus på ergonomi. Vi vil gerne passe på vores medarbejdere og medvirke til, at de kan have et godt og langt arbejdsliv hos os”, fortæller HR-manager Frederikke Ellehøjgaard fra Letz Sushi.  

Har du en interesse i at høre mere om mulighederne for efteruddannelse af dit personale og mulighederne for løntilskud fra Kompetenceudviklingsfonden, er du mere end velkommen til at kontakte de to chefkonsulenter i ’Ja tak til efteruddannelse’: 

Pia-Svane-1920x1280.jpg
Uddannelses- og projektchef
Pia Svane

Synlighed på nettet og mere trafik til egen hjemmeside og egen online booking

Kl. 09.00 - 16.00

Få flere direkte bookinger og nedbring udgifterne til kommissioner!

Nu kan I få hjælp til at tage kontrollen over virksomhedens markedsføring og styrke jeres synlighed på nettet. Målet med kurset er at drive flere bookinger til egen hjemmeside og spare på kommissionerne til bookingportalerne.

Log ind