På HORESTA Årsdag var seks af hotel- og restauranterhvervets grønne frontløbere udvalgt til at fortælle, hvad de er særligt stolte af at være lykkedes med, hvad angår bæredygtighed. Her kan du se videoen med Max Burgers.

Max Burgers er ikke bare en bæredygtig virksomhed. Det er også en CO2-positiv forretning. Her har man i mere end et årti arbejdet på at blive en del af løsningen på klimaudfordringerne.

Efter flere forsøg med kødfri alternativer til de røde burgere, ændrede virksomheden i 2012 strategi. Udbuddet af ’grønne’ måltider blev femdoblet på menuen, og fokus blev, at de skulle smage lige så godt som deres kødfulde konkurrenter. Og i stedet for en løftet pegefinger fik virksomheden italesat, at der ikke behøver kød i burger for, at den smager godt. Det har været medvirkende til, at kæden på 3,5 år har øget antallet af grønne burgere fra to procent til 22 procent.

Virksomheden har også analyseret alle dele af virksomheden for at få et indblik i, hvor CO2-belastningen opstår, for at man derefter har noget konkret at arbejde med at nedbringe.

Det fortæller Michael Raffnsøe, partner i Max Burgers Danmark, om her:

Du kan se flere bæredygtige case-videoer på HORESTAs Youtube-kanal.

Se også galleriet fra HORESTA Årsdag her.

Læs også en historien om Max Burgers i det nyeste nummer af HORESTAs magasin Visitor.

VisitHerning: ”Kan turisme, vækst og bæredygtighed gå hånd i hånd?”

Erhvervsminister Simon Kollerup (S) har netop igangsat processen med at udarbejde en ny turismepolitisk strategi med fokus på, at den fortsatte vækst i turismen skal ske på en bæredygtig måde, skriver Herning Folkeblad. Strategien forventes at kunne offentliggøres primo 2021. Ambitionen er, at Danmark skal være en af verdens mest bæredygtige turistdestinationer.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne