Nøglehulsmærket er ensbetydende med sundhed. Blandt andet rummer mærket retningslinjer for salt-, fuldkorn- og fedtindhold i fødevarer og måltider.
Nøglehullet kan fejre 10-års jubilæum, og tal fra YouGov viser, at hele 9 ud af 10 forbrugere i dag kender Nøglehulsmærket, samt at 65 procent ved, hvad mærket står for.
Mærket byder ikke kun muligheder for detailvirksomheder, fortæller HORESTA.
”Som restaurant er du I din frie ret til at sætte Nøglehulsmærket på færdigretter, der lever op til principperne bag mærkningsordningen”, siger HORESTAs fødevarechef, Tine Skriver.
Fødevarer med Nøglehullet skal opfylde krav til bl.a. indholdet af fedt, salt, sukker, fibre og fuldkorn.
Du kan læse mere om, hvordan man kommer i gang med Nøglehulsmærket her.

SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Dansk turisme satte omsætningsrekord i 2024
22-05-2025
-
Nye beskæftigelsestal: Marts sætter rekord i hotel- og restaurationsbranchen
22-05-2025
-
Turismemidler på 200 mio. kr. lader vente på sig
22-05-2025
-
Radisson åbner sine første klimaneutrale hoteller
22-05-2025
-
Airbnb tvinges til at fjerne 65.000 boligannoncer i Spanien
22-05-2025
-
Nye lovkrav mod greenwashing i turismen er vedtaget
22-05-2025
-
Comwell H.C. Andersen Odense får nye ejere
22-05-2025
-
Trinity Hotel udvider med konferencesal og 44 værelser
22-05-2025