Nøglehulsmærket er ensbetydende med sundhed. Blandt andet rummer mærket retningslinjer for salt-, fuldkorn- og fedtindhold i fødevarer og måltider.
Nøglehullet kan fejre 10-års jubilæum, og tal fra YouGov viser, at hele 9 ud af 10 forbrugere i dag kender Nøglehulsmærket, samt at 65 procent ved, hvad mærket står for.
Mærket byder ikke kun muligheder for detailvirksomheder, fortæller HORESTA.
”Som restaurant er du I din frie ret til at sætte Nøglehulsmærket på færdigretter, der lever op til principperne bag mærkningsordningen”, siger HORESTAs fødevarechef, Tine Skriver.
Fødevarer med Nøglehullet skal opfylde krav til bl.a. indholdet af fedt, salt, sukker, fibre og fuldkorn.
Du kan læse mere om, hvordan man kommer i gang med Nøglehulsmærket her.

SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
HORESTA peger på vigtig opbakning til udeservering
06-12-2023
-
HORESTA: Eksplosiv vækst i antallet af hoteller
06-12-2023
-
HORESTA glæder sig over ny lov om betalingskonto
06-12-2023
-
Det handler om mennesker og følelser
06-12-2023
-
Udsigt til ny attraktion bekymrer visse borgere
06-12-2023
-
Sidste arbejdsdag på Hotel Fakkelgaarden
06-12-2023