Danmark har vundet Bocuse d’Or, fået historisk mange Michelin-stjerner og to af landets restaurant kom i top 5 over verdens bedste ved World’s 50 Best. Desuden har danske tjenere vundet både guld for elever og udlærte ved de nordiske mesterskaber. Kokkeeleven Magnus Rosendahl og tjenereleven Freja Staghøj Mortensen vil nu forsøge at skaffe mere isenkram til det danske trofæskab ved World Skills i Kazan, der løber frem til den 27. august.

HORESTAs fødevarechef Tine Skriver understreger vigtigheden af de store resultater.

”Konkurrencerne er med til at holde fokus på Danmark som en destination i gastronomiens superliga, og samtidig viser vi de unge, at der er masser af muligheder for at folde deres talent ud i vores erhverv. Dansk gastronomi har været i en guldalder, hvor stærke fyrtårne har drevet udviklingen, men med elever som Magnus og Freja tegner fremtiden også lyst for erhvervet, og vi ønsker dem alt mulig held og lykke ved konkurrencerne i Rusland”, siger fødevarechefen.

Magnus Rosendahl har 3,5 time til at lave fire serveringer for dommerpanelet. Freja Staghøj Mortensen har tre timer til at imponere i discipliner som frugtudskæring, kødudskæring ved bordet, cocktails, kaffe og flambering m.m.

For yderligere information kontakt:

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

App viser vej til økologiske spisesteder

I 2019 har Fødevarestyrelsen fejret 10-året for Det Økologiske Spisemærke med både nyt grafisk design og landsdækkende forbrugerkampagne. Et af kampagnens budskaber har været at sætte spot på appen ”Økologiske Spisesteder”, der viser vej til restauranter, cafeer og hoteller med Det Økologiske Spisemærke.

Bone’s har fundet lokaler i Aalborg

Den spritnye Bone's restaurant er klar til at byde de første gæster indenfor i en renoveret ejendom på havnefronten i Aalborg i februar, skriver AalborgNu.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne