Ved Aarhus Food Festival og på Bite Copenhagen inviterer HORESTA til masterclass, hvor I kan opleve stjernekokken Kamilla Seidler og den professionelle urtesamler og sankeekspert Thomas Laursen, fra virksomheden Wildfooding.

Bite Copenhagen - Torsdag d. 29. august 2019, kl. 09.00-12.15

Aarhus Food Festival - Søndag den 8. september, kl. 10.00-13.00

Her fortæller Thomas om de vilde planter og svampe, der findes netop nu og her, og hvad man kan bruge dem til. Undervejs smager I på de vilde planter og svampe. Kamilla Seidler kommer med oplæg om, hvordan man kan omstille sig i tilberedningerne i køkkenet til mere plantebaserede menuer og illustrerer det med smagfulde prøver.

Thomas lever af at samle vilde urter til restauranter som Noma, Geranium, Amass, Molskroen og Mielcke & Hurtigkarl m. fl. Han laver også co-cooking, ture, events og talks om den vilde natur. Wildfooding laver flere forskellige samarbejder omkring produkter - altid med den vilde natur som omdrejningspunkt.

Udover at være kåret til Sydamerikas bedste kvindelig kok er Kamilla Seidler engageret i utallige, sideløbende projekter, bl.a. FOOD, hvis mål er at gøre danskerne og omverdenen mere opmærksomme på den gastronomiske udvikling i Danmark og resten af Norden. Kamilla er en del af et rejsehold, der tager rundt til forskellige byer i hele Danmark og hjælper steder, der har mange besøgende, med i højere grad at nytænke den mad, de serverer for deres gæster.

Programmet er målrettet restaurant- og kantinechefer, der gerne vil have mere indsigt og inspiration til, hvordan man finder og anvender de vilde råvarer, der er tilgængelig i naturen, samt øger andelen af planter på menuen. 

DATO

Søndag den 8. september, kl. 10.00-13.00

PRAKTIK

Food Festival Aarhus, Tangkrogen, Marselisborg Havnevej 2, 8000 Aarhus C

TILMELDING

Da der er tale om et begrænset antal pladser, er bindende tilmelding nødvendigt senest fredag den 23. august.

PRIS

HORESTA medlemmer: Adgang gratis ved tilmelding inkl. adgang til Food Festivalen.

Ikke medlemmer: 500 kr. inkl. adgang til Food Festivalen.

No show fee: 250 kr.

TILMELD DIG HER

Har I spørgsmål til arrangementet, er I velkommen til at kontakte Tine Skriver, HORESTA på [email protected]

Tine.jpg
Fødevarechef
Tine Skriver

Langt over 100 har taget kursus for oplæringsansvarlige

HORESTA og 3F har stor succes med et nyt kursus, som blandt andet skal sikre bedre lærepladser for elever. Over 100 har gennemført kurset det seneste halve år. En af dem er Jesper Ballisager, konferencekoordinator hos Severin

Log ind