NICE-projektet (New innovative Customer Experiences) er afsluttet, men virksomhederne har sammen gennem fem år skabt resultater og ny viden om, hvordan turisterhvervets medarbejdere kan skabe oplevelser og værdi i samspil med gæsterne.

Erfaringerne er nu samlet i et inspirationskatalog – og det vil vi gerne fejre med alle jer, som har været medskabere og en del af NICE-bevægelsen. Du er selvfølgelig også velkommen til at tage en ven med, som er nysgerrig på NICE og tankerne bag.

Kom og vær med til NICE AFTERPARTY

den 30. august 2019 kl. 14.30 – 16.00

hos HORESTA, Vodroffsvej 32, 1900 Frederiksberg C

Jens Friis Jensen (Roskilde Universitet), som i samarbejde med Kirsten Voxtrup og Marianne Kragh, har udarbejdet inspirationskataloget, vil præsentere inspirationskataloget, og der vil være mulighed for at få et fysisk eksemplar af inspirationskataloget med dig hjem.

Udover release af inspirationskataloget med de bedste ideer og metoder fra NICE, vil Andreas Linnet Jessen fra Seismonaut give deres input til, hvad vi kan forvente os af oplevelser fremover.

Og så er der god mulighed for at møde og netværke med andre oplevelses-engagerede kollega fra branchen.

Vi glæder os til at mødes med jer igen – og høre mere til jeres NICE-ideer og -initiativer siden sidst.

Tilmelding til NICE AFTERPARTY til Signe Buhl Christensen på: [email protected].

Region Hovedstaden, 3F Privat Service, Hotel og Restauration, HORESTA, HK Privat, HK Handel, Dansk Erhverv, Cphbusiness, Wonderful Copenhagen og Roskilde Universitet

Årets Kok og Årets Tjener: Kom helt tæt på årets finalister

Fødevaremessen Madværkstedet i København danner den 21. marts rammer om Årets Kok- og Årets Tjener-finalerne. Det er de officielle danmarksmesterskaber for branchens dygtigste håndværkere, og du er velkommen til at lægge vejen forbi messen og se samt heppe på de 16 finalister.

Log ind