Med sankeekspert Thomas Laursen i spidsen inviterer HORESTA på sanketure, hvor I kan blive klogere på både urter og svampe. Thomas Laursen deler ud af sin viden på området som professionel indsamler af vilde planter, svampe, bær m.m. til en række af landets bedste restauranter. Thomas har desuden en baggrund som kok og underviser.

På turen kommer vi ud i det lokale område i naturen og indsamler urter, svampe og får viden om, både hvordan naturen kan bruges, og ikke mindst hvad der kan bruges, af professionelle madhåndværkere i gastronomisk sammenhæng. Med sit branchekendskab forholder Thomas sig også til fødevaresikkerheden og -reglerne, som restauranter er underlagt på området. 

Programmet varer ca. 3,5 timer, og starter med et foredrag og afsluttes med smagsprøver på urter, bær, tang, frugt og myrer – alt fra den vilde natur. I programmet er desuden indlagt en gåtur på 2-3 timer i området, hvorfor der selvfølgelig vil være let beværtning i felten undervejs.

ØST:      Saltoftehus, Saltoftevej 7, 4470 Svebølle, tirsdag den 17. september, kl. 09.30

VEST:    Benniksgaard hotel, Sejrsvej 101, 6300 Gråsten, tirsdag den 10. september, kl.  09.30

FØRST-TIL-MØLLE

Tilmeld jer nu, da deltagerantallet på hver tur er begrænset.

Tilmeldingsfrist er torsdag den 22. august.

PRIS

DKK 750 pr. person for medlemmer, DKK 500 pr. efterfølgende deltager fra samme virksomhed.  

DKK 1.200 pr. person for ikke medlemmer.

No Show Fee – der opkræves det fulde beløb.

For yderligere information kontakt:

Har du fået læst?

Tre nye restauranter fordoblede København Zoos madsalg i 2019

I 2019 havde Københavns zoologiske have godt halvanden million gæster. Det er det højeste antal gæster nogensinde - og 350.000 flere end i 2018, som også var et rekordår for haven. Det oplyser København Zoo i en pressemeddelelse ifølge Ritzau.

”Hotel” er åbnet i København: Ny vinbar sælger vin pr. gram

Ottos Hotel er, på trods af navnet, ikke et hotel. Det har det dog været. Bygningens lange historie har været vidt omkring, blandt andet brygger, en sadelmager og en øltapper har boet her og altså også et hotel med det navn, som nu bliver så smukt genbrugt, skriver MigOgKbh.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne