Med sankeekspert Thomas Laursen i spidsen inviterer HORESTA på sanketure, hvor I kan blive klogere på både urter og svampe. Thomas Laursen deler ud af sin viden på området som professionel indsamler af vilde planter, svampe, bær m.m. til en række af landets bedste restauranter. Thomas har desuden en baggrund som kok og underviser.

På turen kommer vi ud i det lokale område i naturen og indsamler urter, svampe og får viden om, både hvordan naturen kan bruges, og ikke mindst hvad der kan bruges, af professionelle madhåndværkere i gastronomisk sammenhæng. Med sit branchekendskab forholder Thomas sig også til fødevaresikkerheden og -reglerne, som restauranter er underlagt på området. 

Programmet varer ca. 3,5 timer, og starter med et foredrag og afsluttes med smagsprøver på urter, bær, tang, frugt og myrer – alt fra den vilde natur. I programmet er desuden indlagt en gåtur på 2-3 timer i området, hvorfor der selvfølgelig vil være let beværtning i felten undervejs.

ØST:      Saltoftehus, Saltoftevej 7, 4470 Svebølle, tirsdag den 17. september, kl. 09.30

VEST:    Benniksgaard hotel, Sejrsvej 101, 6300 Gråsten, tirsdag den 10. september, kl.  09.30

FØRST-TIL-MØLLE

Tilmeld jer nu, da deltagerantallet på hver tur er begrænset.

Tilmeldingsfrist er torsdag den 22. august.

PRIS

DKK 750 pr. person for medlemmer, DKK 500 pr. efterfølgende deltager fra samme virksomhed.  

DKK 1.200 pr. person for ikke medlemmer.

No Show Fee – der opkræves det fulde beløb.

For yderligere information kontakt:

Har du fået læst?

Bæredygtighed: Hvem viser vejen i erhvervet?

Alle virksomheder i branchen tænker i dag bæredygtighed ind i de daglige rutiner - fra den største hotelkæde til den mindste restaurant. Men hvordan inspirerer vi som branche hinanden til at tage de næste skridt på en måde, der passer naturligt ind i den overordnede strategi eller den daglige drift?

Konceptet holdt ikke: Stor kinesisk restaurant lukker i Aarhus

Den kinesiske restaurant-succes i Skanderborg, Rong Yu, prøvede i Aarhus. Men den gik ikke. I starten af januar åbnede den kinesiske restaurant Rong Yu, hvis ejere Wei Wei Zhou og Hong Tao Song i forvejen driver en stor kinesisk restaurant med samme navn og med plads til godt 200 gæster i Skanderborg.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne