Ved Aarhus Food Festival og på Bite Copenhagen inviterer HORESTA til masterclass, hvor I kan opleve stjernekokken Kamilla Seidler og den professionelle urtesamler og sankeekspert Thomas Laursen, fra virksomheden Wildfooding.

Bite Copenhagen - Torsdag d. 29. august 2019, kl. 09.00-12.15

Aarhus Food Festival - Søndag den 8. september, kl. 10.00-13.00

Her fortæller Thomas om de vilde planter og svampe, der findes netop nu og her, og hvad man kan bruge dem til. Undervejs smager I på de vilde planter og svampe. Kamilla Seidler kommer med oplæg om, hvordan man kan omstille sig i tilberedningerne i køkkenet til mere plantebaserede menuer og illustrerer det med smagfulde prøver.

Thomas lever af at samle vilde urter til restauranter som Noma, Geranium, Amass, Molskroen og Mielcke & Hurtigkarl m. fl. Han laver også co-cooking, ture, events og talks om den vilde natur. Wildfooding laver flere forskellige samarbejder omkring produkter - altid med den vilde natur som omdrejningspunkt.

Udover at være kåret til Sydamerikas bedste kvindelig kok er Kamilla Seidler engageret i utallige, sideløbende projekter, bl.a. FOOD, hvis mål er at gøre danskerne og omverdenen mere opmærksomme på den gastronomiske udvikling i Danmark og resten af Norden. Kamilla er en del af et rejsehold, der tager rundt til forskellige byer i hele Danmark og hjælper steder, der har mange besøgende, med i højere grad at nytænke den mad, de serverer for deres gæster.

Programmet er målrettet restaurant- og kantinechefer, der gerne vil have mere indsigt og inspiration til, hvordan man finder og anvender de vilde råvarer, der er tilgængelig i naturen, samt øger andelen af planter på menuen. 

DATO

Søndag den 8. september, kl. 10.00-13.00

PRAKTIK

Food Festival Aarhus, Tangkrogen, Marselisborg Havnevej 2, 8000 Aarhus C

TILMELDING

Da der er tale om et begrænset antal pladser, er bindende tilmelding nødvendigt senest fredag den 23. august.

PRIS

HORESTA medlemmer: Adgang gratis ved tilmelding inkl. adgang til Food Festivalen.

Ikke medlemmer: 500 kr. inkl. adgang til Food Festivalen.

No show fee: 250 kr.

TILMELD DIG HER

Har I spørgsmål til arrangementet, er I velkommen til at kontakte Tine Skriver, HORESTA på tsk@horesta.dk

20240606 DSC00509
Fødevarechef
Tine Skriver

Log ind