Hvis I - ligesom mange andre virksomheder i hotel-, restaurant- og turisterhvervet - har svært ved at få besat de ledige stillinger, er der nu hjælp at hente.

HORESTA Arbejdsgiver har indgået en samarbejdsaftale med 3F om at skabe forbindelse mellem på den ene side virksomheder der mangler arbejdskraft og på den anden side ledige i 3Fs A-kasser med kompetencer, som kan bruges i vores erhverv.

Som led i aftalen forpligter 3F sig til at stille sin jobformidling til rådighed for HORESTA Arbejdsgivers medlemsvirksomheder.

”Vores medlemmer har store problemer med at skaffe arbejdskraft, og vi arbejder på flere fronter for at hjælpe dem. Derfor er det positivt, at 3F er klar på at samarbejde om at få ledige fra deres A-kasse i job. Vi håber meget, at dette vil bidrage til at løse en del af problemerne med mangel på arbejdskraft i vores erhverv”, siger Pia Voss, der er juridisk direktør i HORESTA.

Hvis I ønsker at benytte jer af ordningen, skal Itage fat i den lokale 3F-afdeling med besked om, hvilken type af arbejdskraft, I efterspørger. Se venligst vedhæftede bilag til aftalen (til højre på siden), som skal udfyldes og afleveres til den lokal 3F afdeling.

”Vi håber, at vores medlemmer aktivt vil benytte sig af denne åbning. Alle tænkelige kanaler skal forsøges, hvis vi skal minimere problemerne med mangel på arbejdskraft”, siger Pia Voss.

Hun opfordrer til, at medlemmerne giver HORESTA Arbejdsgiver en tilbagemelding på, om det lykkes at finde den efterspurgte arbejdskraft via 3F-systemet.

Samarbejdsaftale
mellem 3F PSHR og HORESTA Arbejdsgiver

Udfyld formularen og få hjælp til at finde din næste medarbejder.

Bliv medlem af HORESTA og få adgang til endnu mere relevant indhold og flere fordele

Har du fået læst?

HORESTA: Vi er Danmarksmestre i integration

Når Hassan kommer til Danmark fra Syrien er hotel-, restaurant- og turisterhvervet hans største chance for at blive integreret på det danske arbejdsmarked og dermed i det danske samfund.

Arbejdsgiverne har fået lettere ved at finde folk

Efter igennem flere år at have advaret om problemer med at skaffe medarbejdere og efterlyst lettere adgang for udenlandsk arbejdskraft har arbejdsgiverne fået lettere ved at besætte ledige stillinger. Det viser en ny rekrutteringsanalyse fra Beskæftigelsesministeriet, skriver Finans.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne