Danmarks mest talentfulde håndværkere får muligheder for at konkurrere og vise prøver på deres kunnen ved DM i Skills d. 4 – 6. april i Arena Næstved. Hotel- og restauranterhvervet er repræsenteret med kokke-, tjenere-, catere og receptionistelever.

300 unge er med som deltagere, og SkillsDenmark sender efterfølgende de bedste elever til de store internationale konkurrencer, WorldSkills og EuroSkills.

Konkurrencerne er med til at skærpe de unges faglige niveau og vise omverdenen – heriblandt grundskoleelever – erhvervsuddannelsernes mangeartede og spændende muligheder.

Følg med i HORESTAs dækning af konkurrencerne på HORESTAs Facebook-side for gastronomi og konkurrencer Gastrofighters.

Nedenfor kan du se, hvem der skal i konkurrence, og hvornår:

Torsdag den 4. april                                                                           

Kok

Simone Tara Sohne, Hotel- og Restaurantskolen                  

Jonas Erik Bækholm, Kold College                   

Anton Bjerg Pedersen, UC Holstebro            

Mathias Dyhr Rothmann Kokke- og Tjenerskolen ZBC Slagelse                    

Emil Nielsen, Campus Bornholm                      

Tjener

Per Tougaard, Tech College Aalborg                                           

Casper Lindharth Svendsen, Kold College

Freja Staghøj Mortensen, Hotel- og Restaurantskolen

Marc Theil Hansen, Hansenberg

Sandra Damgren Madsen , Kokke- og Tjenerskolen ZBC Slagelse

Smørrebrød og Catering        

Mille Bodekær, Hotel- og Restaurantskolen

Kira Dejligbjerg, Kokke- og Tjenerskolen ZBC Slagelse

Daniella May Albrecht, College360 Silkeborg

 

Fredag den 5. april                   

Kok                    

Elisabeth Madsen, Tech College Aalborg     

Cathrine Ditlevsen,College360 Silkeborg      

Victor Gram Højris, Aarhus Tech                      

Mathias Blommgreen Thygesen, Hansenberg Kolding        

Christoffer Mitteldorf, CELF 

Tjener

Xenia Dalgaard Sørensen, Hansenberg         

Maria Netopil, Tech College Aalborg

Helena Yndal, Kold College

Rasmus Thude Dalgaard, College360 Silkeborg

Johanna Maria Djurhuus, Kokke- og Tjenerskolen ZBC Slagelse                                                                            

Smørrebrød og Catering

Christina Pihl Bruzdevixz, Hotel- og Restaurantskolen

Stine Brøndum Pedersen, Tech College Aalborg                   

Mathilde Dahl Svendsen, Aarhus Tech           

Receptionist  

William Brogaard Pedersen, Hotel- og Restaurantskolen

Amanda Frimodt Steenholt, Hotel- og Restaurantskolen

Camilla Kløve Høj, College360 Silkeborg       

Camilla Larsen, College360 Silkeborg             

Katja Icaca Madsen, Tech College Aalborg  

Thera Kartz Johansen, Tech College Aalborg

Har du fået læst?

Restaurant Brace vinder Årets Øko-Kok 2019

Ti kokke startede i silende regn med at spurte rundt på den økologiske gård, Stengården ved Bregnerød i Nordsjælland for at høste økologiske råvarer til en treretters menu.

Kok fra Slagelse tæt på VM-bronze

- Pointskalaen går til 800 og kokkeeleven Magnus Rosendahl var kun en lille håndfuld point fra bronzemedaljen, fremgår det af en udsendt meddelelse fra SkillsDenmark efter WorldSkills i Rusland, skriver Sjællandske.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne