Fire spisesteder er det efterhånden blevet til i Adam Aamands smørrebrødsvirksomhed. I det nye nummer af Visitor fortæller han om hjørnestenene i forretningen, som er fagligt kokkehåndværk og en tidløs tilgang til klassikerne.
”Det handler først og fremmest om håndværket og ikke noget fortænkt, der kræver en masse mystiske apparater i køkkenet,” pointerer Adam Aamand.
Han fortæller også, hvordan han i 1,5 år sad med administration. En disciplin han hverken holdte af eller var synderligt god til, ifølge hans egne ord. Derfor ansatte han en direktør, hvilket gav ham friere hænder til at være sammen med medarbejderne og arbejde med råvarer samt menuerne.
Læs hele det nye Visitor her.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Unge udgør rygraden i sommerens servicejob
05-07-2025
-
Bloomberg: Joe & The Juice-ejer sigter mod børsnotering i USA næste år
05-07-2025
-
Natklubber for 15-årige i kraftig modvind
05-07-2025
-
Odense-hotel udvider og bliver størst uden for København
05-07-2025
-
VisitDenmark satser på svenske familier for at hente tabte overnatninger hjem
05-07-2025
-
Bühlmann Hotels nedjusterer – men ser positivt på 2025
05-07-2025
-
Hotel dømt for ulovligt kiosk-samarbejde ved Himmelbjerget
05-07-2025
-
Ny kommerciel direktør vender hjem til Sønderborg
05-07-2025
-
Flere nordjyske hoteller går foran med grøn profil
05-07-2025