Fire spisesteder er det efterhånden blevet til i Adam Aamands smørrebrødsvirksomhed. I det nye nummer af Visitor fortæller han om hjørnestenene i forretningen, som er fagligt kokkehåndværk og en tidløs tilgang til klassikerne.

”Det handler først og fremmest om håndværket og ikke noget fortænkt, der kræver en masse mystiske apparater i køkkenet,” pointerer Adam Aamand.

Han fortæller også, hvordan han i 1,5 år sad med administration. En disciplin han hverken holdte af eller var synderligt god til, ifølge hans egne ord. Derfor ansatte han en direktør, hvilket gav ham friere hænder til at være sammen med medarbejderne og arbejde med råvarer samt menuerne.

Læs hele det nye Visitor her.

Tivoli ansætter ny havedirektør

Kasper Schumacher er netop ansat som havedirektør i Tivoli, hvor han også indgår i den udvidede direktion. Han kommer til Tivoli med solid erfaring i bagagen og stærke resultater fra oplevelsesbranchen. Kasper Schumacher har i forvejen stort kendskab til Tivoli, idet han fra 2003 til 2011 var en del af chefgruppen i Tivoli. Kasper Schumacher tiltræder den 23.3.2020.

Se deltagere og dommere til 12. udgave af Sol over Gudhjem

Deltagere og dommere til Danmarks største kokkekonkurrence Sol over Gudhjem er nu på plads. Sidste års vinder, svenske Gabriel Hedlund, skal i gastronomisk infight med kokkene Mette Dahlgaard (Nimb Gemyse), Mathias Sejer Sørensen (Grønbechs Hotel) og Jonathan K. Berntsen (Clou) til Sol over Gudhjem den 20. juni 2020 på den idylliske havnefront i Gudhjem, Bornholm.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne