Fire spisesteder er det efterhånden blevet til i Adam Aamands smørrebrødsvirksomhed. I det nye nummer af Visitor fortæller han om hjørnestenene i forretningen, som er fagligt kokkehåndværk og en tidløs tilgang til klassikerne.

”Det handler først og fremmest om håndværket og ikke noget fortænkt, der kræver en masse mystiske apparater i køkkenet,” pointerer Adam Aamand.

Han fortæller også, hvordan han i 1,5 år sad med administration. En disciplin han hverken holdte af eller var synderligt god til, ifølge hans egne ord. Derfor ansatte han en direktør, hvilket gav ham friere hænder til at være sammen med medarbejderne og arbejde med råvarer samt menuerne.

Læs hele det nye Visitor her.

Guide: Sådan dokumenterer du økologi i din virksomhed

Flere og flere kunder efterspørger økologi, når måltidet skal bestilles. Det gælder i alt fra restauranten og caféen til konferencecentreret og i morgenmadsbuffeten på hotellet. Og virksomhederne kan nemt reklamere med det, så længe de holder økoregnskab, lyder det fra HORESTAs fødevarechef Tine Skriver i det nye Visitor-magasin.

Dansk restaurant blandt verdens bedste

Michelin-guidens stjernestøv er eftertragtet blandt verdens bedste restauranter, men det er kun den absolutte gastronomiske elite, som finder vej til World’s 50 Best Restaurants. Efter tirsdag aftens prisuddeling står det klar, at Geranium igen i år er med i dette fine selskab.

Brug af musik er en god forretning

Når restaurantgæster hører genkendelig musik, stimulerer det hjernens og påvirker humøret positivt. Det viser en ny undersøgelse fra det svenske analysebureau HUI og Soundtrack Your Brand, som det nyeste nummer af HORESTAs Visitor-magasin bringer en historie om.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne