Fire spisesteder er det efterhånden blevet til i Adam Aamands smørrebrødsvirksomhed. I det nye nummer af Visitor fortæller han om hjørnestenene i forretningen, som er fagligt kokkehåndværk og en tidløs tilgang til klassikerne.
”Det handler først og fremmest om håndværket og ikke noget fortænkt, der kræver en masse mystiske apparater i køkkenet,” pointerer Adam Aamand.
Han fortæller også, hvordan han i 1,5 år sad med administration. En disciplin han hverken holdte af eller var synderligt god til, ifølge hans egne ord. Derfor ansatte han en direktør, hvilket gav ham friere hænder til at være sammen med medarbejderne og arbejde med råvarer samt menuerne.
Læs hele det nye Visitor her.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA: Kampen om udeservering er ikke fløjtet af endnu
29-11-2023
-
HORESTA: Finanslovsaftale sender tiltrængte midler til branchen
29-11-2023
-
Regeringen lukker Det Økologiske Spisemærke tre dage før den præsenterer sin nye økologistrategi
29-11-2023
-
Video: Sådan skaber I hurtigt imponerende resultater
29-11-2023
PRESSEKLIP
-
HORESTA: Forbud mod udeservering er håbløs symbolpolitik
29-11-2023
-
Brancheorganisation før julefrokostsæson: Vis respekt for personalet
29-11-2023
-
Gode elementer for turismen: Det siger de om finansloven
29-11-2023
-
100 tomme lejligheder konverteres til hotelværelser
29-11-2023
-
Rekordmange overnatninger: Disse pengestærke turister er i vækst
29-11-2023
-
Trods mange års underskud: Hotel tror fortsat på sit koncept
29-11-2023