Har du endnu ikke nomineret din kandidat til HORESTAs MARIA-pris, så kan du nå det endnu. Vi har nemlig forlænget fristen.

MARIA-prisen uddeles nemlig igen i år prisen til en person, der har gjort noget helt særligt for at sætte Danmark som turistdestination på verdenskortet. Navnet MARIA står for ”Marketing Award for Raising International Awareness”.

Prisen bliver uddelt på HORESTAs Årsdag den 22. november i Comwell Congress Center Copenhagen af HORESTAs formand Jens Zimmer Christensen.

Det er 6. år i træk, at HORESTA uddeler prisen. Blandt de tidligere vindere er René Redzepi, Noma, som har fået madelskere over hele verden til at hungre efter København og dansk gastronomi. Herudover tæller listen af prismodtagere blandt andre filminstruktør Susanne Bier, bestyrelsesformanden for Arp-Hansen Hotel Group, Henning Arp-Hansen samt Bocuse d’Or vinderen fra Geranium, Rasmus Kofoed og Bella Centers tidl. direktør Arne Bang Mikkelsen. Senest blev prisen uddelt til adm. direktør Peer H. Kristensen, VisitAarhus i forbindelse med byens udnævnelse som Europæisk Kulturhovedstad i 2017.

Prisen overrækkes til en særlig profil, som har sat Danmark på verdenskortet som attraktiv destination at rejse til som turist.

Giv os dit bud på en kandidat

Har du et godt bud på, hvem der fortjener dette års MARIA-prisen? Så send din begrundede indstilling til: [email protected] senest mandag, den 22. oktober kl. 12.00. Alle indstillinger behandles fortroligt i dommerkomitéen.

Husk at tilmelde dig HORESTAs Årsdag!

Har du husket at tilmelde dig HORESTAs Årsdag? Her kan du ikke alene opleve overrækkelsen af MARIA-prisen, men også netværke med branchen, lytte til topchefer og inspirerende talere, der fra scenen leverer deres bud på fremtidens muligheder med digitalisering i hotel- restaurant og turisterhvervet. Statsminister Lars Løkke Rasmussen åbner dagen.

Læs mere om dagen og branchefesten samme aften og tilmeld dig her.

Jan Vinther Laursen er tiltrådt som HORESTAs nye formand

Det var ikke overraskende, da Jan Vinther Laursen torsdag på et repræsentantskabsmøde blev valgt uden modkandidat som ny formand for HORESTA, skriver Finans.dk. Han afløser Jens Zimmer Christensen, der torsdag takkede af efter 12 år som formand og 20 år i bestyrelsen. Tidligere på foråret meddelte han, at han ikke genopstillede til formandsposten.

Log ind