Virksomheder og gæster der vil holde konferencer, events, firmaarrangementer og gallamiddage eller noget helt femte i nogle rammer, der er ud over det sædvanlige er cateringvirksomheden Madkastellets spidskompetence. Virksomheden har opbygget et katalog af interessante lokaler, som blandt andet tæller Den Blå Planet og Nationalmuseet. I det nye nummer af Visitor fortæller direktør og medejer Rasmus Pors mere om filosofien bag.
Han fortæller blandt andet, at han kan ligge søvnløs, hvis konkurrenterne tilbyder et bedre produkt:
”Jeg er altid på vagt. Vi må ikke falde af på den”, siger han til HORESTAs magasin.
Madkastellet lavede sidste år mad til flere end 200.000 gæster og omsatte for mere end 100 mio. kr.
I Visitor fortæller Rasmus Pors blandt andet om bæredygtigheds rolle i en virksomhed af denne størrelse, og hvilke visioner man har for Madkastellet som arbejdsplads.
Læs hele det nye Visitor her.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Glæde over nye overnatningstal
07-02-2025
-
Madværkstedet København bugner af inspirerende events
07-02-2025
-
Pincho Nation åbner kæmpe restaurant på stor grund i Vejle
07-02-2025
-
Milling Hotels overtager hotel i Vejle og skifter direktør
07-02-2025
-
Flere danskere foretrækker Danmark i vinterferien
07-02-2025
-
Topkok overtager driften af tre restauranter
07-02-2025
-
Derfor er Københavns Kommune magtesløs over for Airbnb-snyd
07-02-2025
-
Scandic vil dagligt redde 70.000 bananer fra at gå til spilde
07-02-2025