Virksomheder og gæster der vil holde konferencer, events, firmaarrangementer og gallamiddage eller noget helt femte i nogle rammer, der er ud over det sædvanlige er cateringvirksomheden Madkastellets spidskompetence. Virksomheden har opbygget et katalog af interessante lokaler, som blandt andet tæller Den Blå Planet og Nationalmuseet. I det nye nummer af Visitor fortæller direktør og medejer Rasmus Pors mere om filosofien bag.

Han fortæller blandt andet, at han kan ligge søvnløs, hvis konkurrenterne tilbyder et bedre produkt:

”Jeg er altid på vagt. Vi må ikke falde af på den”, siger han til HORESTAs magasin.

Madkastellet lavede sidste år mad til flere end 200.000 gæster og omsatte for mere end 100 mio. kr.

I Visitor fortæller Rasmus Pors blandt andet om bæredygtigheds rolle i en virksomhed af denne størrelse, og hvilke visioner man har for Madkastellet som arbejdsplads.

Læs hele det nye Visitor her.

Kom til gå-hjem-møde om den nye ferielov

Hvad kommer den nye ferielov til at betyde for din virksomhed? Det kan du blive meget klogere på, når HORESTA holder gå-hjem-møde om den nye ferielov, der træder i kraft den 1. september 2020 med en overgangsordning fra 1. september 2019.

HORESTA: ”Lad os gøre EURO2020 til en folkefest”

I 2020 er værtskabet for europamesterskabet i fodbold delt mellem 12 forskellige byer på tværs af kontinentet. København er i denne sammenhæng blevet tildelt tre gruppekampe og en ottendedelsfinale. Tirsdag var HORESTAs administrerende direktør Katia K. Østergaard blandt de særligt inviterede talere, da DBU holdte kickoff-møde om Danmarks værtskabsrolle.

Se alle pletskuddene fra HORESTA Årsdag

Hvis du var med til HORESTA Årsdag 2018 og til vores branchefest om aftenen er der gode chancer for, at vores fotograf har fanget dig eller én du kender i en situation fra dagen eller aftenen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne