Virksomheder og gæster der vil holde konferencer, events, firmaarrangementer og gallamiddage eller noget helt femte i nogle rammer, der er ud over det sædvanlige er cateringvirksomheden Madkastellets spidskompetence. Virksomheden har opbygget et katalog af interessante lokaler, som blandt andet tæller Den Blå Planet og Nationalmuseet. I det nye nummer af Visitor fortæller direktør og medejer Rasmus Pors mere om filosofien bag.
Han fortæller blandt andet, at han kan ligge søvnløs, hvis konkurrenterne tilbyder et bedre produkt:
”Jeg er altid på vagt. Vi må ikke falde af på den”, siger han til HORESTAs magasin.
Madkastellet lavede sidste år mad til flere end 200.000 gæster og omsatte for mere end 100 mio. kr.
I Visitor fortæller Rasmus Pors blandt andet om bæredygtigheds rolle i en virksomhed af denne størrelse, og hvilke visioner man har for Madkastellet som arbejdsplads.
Læs hele det nye Visitor her.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Mette Frederiksen trods mindre smitte: Tiden er ikke til at åbne op
18-01-2021
-
Nu åbner hjælpepakker til turisme- og rejsebranchen
18-01-2021
-
Nattelivet tager godt imod landsdækkende karantæne til voldsdømte
18-01-2021
-
Mulighed for lønkompensation forlænges til 7. februar
18-01-2021
-
Kendt salgschef lander nyt job som hotelchef
18-01-2021
-
Fødselsdag: Han har forandret dansk gastronomi
18-01-2021
-
Hotel oplever ny tendens blandt overnattende
18-01-2021
-
Nedlukning gav luft til renovering på badehotel
18-01-2021