INNOVATIV SALAT I SUNSET BOULEVARD

BUSINESS CLASS

Sunset Boulevard er muligvis en mindre dansk spiller blandt amerikanske giganter men et endnu større fokus på bæredygtighed og digitalisering skal give Sunset Boulevard en konkurrencefordel i et presset marked. Mød her administrerende direktør, Jens Broch, der fortæller om kædens store turnaround og om at vende røde tal til sorte.

Læs hele interviewet med Jens Broch.

SERVICE EXTRAORDINAIRE

HEAD TO HEAD

Conciergen. Titlen oser af fordums elegance. Men til trods for apps og alverdens rejsesider er den personlige service stadig en luksus i 2020. VISITOR har sat to concierges stævne til en snak om deres hverdag på to af Københavns luksushoteller. Og de er helt enige om, at det bedste ved jobbet er at yde service i verdensklasse.

Læs mere om hvordan concierges er luksushotellernes mirakelmagere.

Stjernekok-Visitor-440x306px.jpg

TV-KOK VIL VÆRE DEN BEDSTE LEDER

Casper Sobczyk har sagt farvel til Hotel Marienlyst og er i dag køkkenchef på tre restauranter i ZOO. Her fortæller han, hvorfor han gik fra at søge eliten til at prioritere at være en motiverende leder.

Læs mere om Casper Sobczyk.

crunch-440x306.jpg

CRUNCH!

Engang var insekter et kuriøst indslag på fine restauranter. I dag er de en nødvendighed på grund af deres lave CO2-udslip. Pop up-restauranten, The Insect Experience, i Cape Town har haft stor succes med kun at servere retter lavet af insekter. Men hvordan får man succes med denne knasende spise i Danmark?

Læs hele artiklen om insekter i maden.

Gourmet-for-guldklumper-440x306.jpg

FÅ SUCCES MED BØRN OG BISQUE

Væk er tiden hvor forældre efterlod børnene hos bedsteforældre for at nyde et godt måltid ude. Der er nemlig langt højere status i gode oplevelser med ens nærmeste fremfor materielle goder. Derfor er der god økonomi i at henvende sig til dette segment for restauranter, understreger forbrugerøkonom.

Læs hele artiklen om børn på gourmet-restauranter.

Vil du have abonnement
på VISITOR?

VISITOR går tættere på de profiler, som er med til at flytte grænserne i erhvervet. VISITORs mange nye formater skal forene indsigt og udsyn, der tilsammen skal inspirere jer til både effektivisering af driften og nytænkning af virksomhedens måde at drive forretning.

VISITOR forener forretningsforståelse med det personlige. Det traditionelle med det nye.

Introduktionstilbud: 6 numre af VISITOR for 699,00 kr.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne