Den kommende weekend dyster en række af landets dygtigste tjenere og kokke for at blive blandt finalisterne til Årets Kok og Årets Tjener 2019.

Der skal findes 10 kokkefinalister og 5 tjenere, som i første weekend af februar skal kæmpe om de prestigefyldte titler finalerne under Formland-messen i Herning.

Husk at følge HORESTAs dækning af konkurrencerne på Facebook-siden Gastrofighters.

Årets semifinalister er:

Kokke:

Bendix Sixhøj Laursen                Søllerød Kro

Benjamin Teilmann                    Restaurant Babette

Bjarke Jeppesen                        Hotel Hesselet

Brian Pedersen                          Atelier 85

Christopher M. Kristensen         Restaurant Bühlmann

Elias Handberg Pedersen          Kähler Villa Dining

Kristoffer Ringsing                      Matrikel 1

Magnus Carlsen                         P Eatery

Marc Foged Stockmarr              God Smag

Michael Nørtoft                          Restaurant Ti Trin Ned

Michael Tønner Stokholm          Nordisk Spisehus

Nicklas Skov                               Dragsholm Slot

Samat Wibunnattiphong             Restaurant Trio

Simon Langkjær                          Marienlyst Strandhotel

Tobias Statager                           Restaurant Molen

Tjenere

Dennis Blok                                 Molskroen

Karina Grand Kannegaard          Restaurant Ti Trin Ned

Ken Frydkær                               & Rudolph

Ketil Krongaard Sauer                Bar’Vin

Kim Thygesen                             Les Trois

Kristine Slott Olsen                     Restaurant Formel B

Martin Wulffeld                            Restaurant Kong Hans Kælder

Nicolai Martens                           Restaurant Kong Hans Kælder

Puk Maria Engebæk Overgaard  NO 14 Vinbar & Restaurant                         

Log ind