Hvordan klæder man sig som hotel, restaurant eller turismevirksomhed på til forventningerne fra fremtidens forbrugere? Det giver den hollandske key note speaker Nancy Rademaker svaret på ved HORESTA Årsdag 2018 den 22. november i Comwell Congress Center Copenhagen.

Temaet for årsdagen er digitalisering, og Nancy Rademaker vil gøre deltagerne klogere på, hvordan ny teknologi påvirker gæsternes adfærd. Hun mener blandt andet, at en af nøglerne er at sætte gæsten i centrum for alt, hvad virksomheden foretager sig, og det vil hun give en række værktøjer til, hvordan man lykkes med.

Nancy Rademaker er første taler på scenen, efter at statsminister Lars Løkke Rasmussen har givet startskuddet til dagen. Efterfølgende kan deltagerne se frem til indlæg og debatter med blandt andre Hilton, Amazon, Bolia og mange flere.

Har I endnu ikke tilmeldt jer HORESTA Årsdag, så er det stadig muligt via Årsdags-hjemmesiden.  Her kan I også se en liste af de flere end 500, som allerede har tilmeldt sig HORESTA Årsdag. Husk også at tilmelde jer årets branchefest, hvor flere end 250 allerede er tilmeldt.

Tilmeldingen er åben: Vi ses til HORESTA Årsdag 2019

HORESTA inviterer erhvervet til en branchedag med fokus på ansvarlig drift gennem vilje, viden og nytænkning. Vi kalder det ”Creating SusDANEable Change”. Og som altid slutter vi dagen af med årets branchefest. Der er åbent for tilmelding nu, og vi glæder os til at se jer.

Stor dansk forlystelsespark klar med ny app

Fårup Sommerland lancerer ny app, der skal gøre det nemmere at være gæst i det nordjyske sommerland – der er blandt andet info om ventetider på de mest populære forlystelser

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne