Hvordan klæder man sig som hotel, restaurant eller turismevirksomhed på til forventningerne fra fremtidens forbrugere? Det giver den hollandske key note speaker Nancy Rademaker svaret på ved HORESTA Årsdag 2018 den 22. november i Comwell Congress Center Copenhagen.

Temaet for årsdagen er digitalisering, og Nancy Rademaker vil gøre deltagerne klogere på, hvordan ny teknologi påvirker gæsternes adfærd. Hun mener blandt andet, at en af nøglerne er at sætte gæsten i centrum for alt, hvad virksomheden foretager sig, og det vil hun give en række værktøjer til, hvordan man lykkes med.

Nancy Rademaker er første taler på scenen, efter at statsminister Lars Løkke Rasmussen har givet startskuddet til dagen. Efterfølgende kan deltagerne se frem til indlæg og debatter med blandt andre Hilton, Amazon, Bolia og mange flere.

Har I endnu ikke tilmeldt jer HORESTA Årsdag, så er det stadig muligt via Årsdags-hjemmesiden.  Her kan I også se en liste af de flere end 500, som allerede har tilmeldt sig HORESTA Årsdag. Husk også at tilmelde jer årets branchefest, hvor flere end 250 allerede er tilmeldt.

HORESTA ÅRSDAG 2024

Sæt kryds i kalenderen den 21. november, hvor vi igen samler hele erhvervet til HORESTA Årsdag!

Fritidsjob giver muligheder

Josefine Boelt Bruhn og Vincent Lundemose begyndte begge i et fritidsjob i Espresso House ved siden af deres skole og har sidenhen arbejdet sig op og udnyttet de mange muligheder for karriere, som kaffekæden tilbyder.

Log ind