Hvordan klæder man sig som hotel, restaurant eller turismevirksomhed på til forventningerne fra fremtidens forbrugere? Det giver den hollandske key note speaker Nancy Rademaker svaret på ved HORESTA Årsdag 2018 den 22. november i Comwell Congress Center Copenhagen.

Temaet for årsdagen er digitalisering, og Nancy Rademaker vil gøre deltagerne klogere på, hvordan ny teknologi påvirker gæsternes adfærd. Hun mener blandt andet, at en af nøglerne er at sætte gæsten i centrum for alt, hvad virksomheden foretager sig, og det vil hun give en række værktøjer til, hvordan man lykkes med.

Nancy Rademaker er første taler på scenen, efter at statsminister Lars Løkke Rasmussen har givet startskuddet til dagen. Efterfølgende kan deltagerne se frem til indlæg og debatter med blandt andre Hilton, Amazon, Bolia og mange flere.

Har I endnu ikke tilmeldt jer HORESTA Årsdag, så er det stadig muligt via Årsdags-hjemmesiden.  Her kan I også se en liste af de flere end 500, som allerede har tilmeldt sig HORESTA Årsdag. Husk også at tilmelde jer årets branchefest, hvor flere end 250 allerede er tilmeldt.

Turismefremme

De offentlige investeringer på ca. 650 mio. kr. om året i dansk turisme skal bruges mere effektivt. Samtidig skal der mere fart på digitaliseringen - både for at styrke virksomhedernes drift og forbedre servicen over for turisterne.

Trend: Fastfood uden menneskelig interaktion

TRENDS: HORESTA samarbejder med innovationshuset Innovation Lab, der skal give vores medlemmer mulighed for at få indblik i, hvad der opstår af global nytænkning, trends og tendenser i branchen. Denne gang fortæller Innovation Lab om restaurantkæden Eatsa, der er højtautomatiseret og fungerer som en salgsautomat, der leverer frisklavede salater til sultne kunder.

Kunstig Intelligens indtager hotelbranchen

Kunstige intelligenser som f.eks. Google Assistent, Cortana, Siri findes allerede i vores telefoner, og i både USA og i Østen bliver de digitale assistenter brugt flittigt.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne