HORESTA kan præsentere et Årsdags-program med blandt andre Hilton, Bolia og Amazon, men det er ikke kun fra scenen, at de 600 deltagere kan se frem til inspiration og nytænkning.

Har I ikke tilmeldt jer endnu, kan I gøre det her.

HORESTA har nemlig samlet en række innovative leverandører og spændende samarbejdspartnere til erhvervet, som kan fortælle om nye løsninger inden for design, indkøb, markedsføring og en lang række andre produkter, som kan udvikle og effektivisere gæsternes oplevelse af jeres hotel-, restaurant- eller turismevirksomhed.

Kom tidligt – du vil ikke gå glip af noget

HORESTA har valgt at kalde lobbyområdet på HORESTA Årsdag for 'Community Pavilion'. For ud over muligheden for at møde masser af spændende virksomheder, er det også her, hvor I kan netværke med kollegerne fra erhvervet.

Og så har vi sørget for en ’NICE’ velkomst med receptionistelever fra Hotel- og Restaurantskolen i København, der med store smil og godt humør står klar til at byde jer velkommen. I kan også se frem til en overdådig morgenmad med lækre smagsoplevelser fra charcutteri-baren, æggestanden, juicebaren, bageren og grødbaren i Comwell Conference Center Copenhagen.

Så sørg for at komme i god tid!

En stor tak til sponsorer og samarbejdspartnere

I HORESTA vil vi gerne takke alle de sponsorer og partnere, der bakker op om årsdagen. Det gælder:

Goetlieb & Co.

Comwell Conference Center Copenhagen

GoMobile

Nets

Samhandel

Digital Guest

AeroGuest

4x27 Amager-Øbro Taxa

Raw IT

Nespresso

Stykka

GoCharge

Enomatic

Lexoforms

Bureau Veritas

Book din plads til HORESTA Årsdag 2023!

Tilmeldingen til branchens absolut fedeste netværksdag er åbnet. Skynd dig at booke din billet og glæd til dig en inspirerende dag fyldt med oplevelser.

Log ind