HORESTA kan præsentere et Årsdags-program med blandt andre Hilton, Bolia og Amazon, men det er ikke kun fra scenen, at de 600 deltagere kan se frem til inspiration og nytænkning.

Har I ikke tilmeldt jer endnu, kan I gøre det her.

HORESTA har nemlig samlet en række innovative leverandører og spændende samarbejdspartnere til erhvervet, som kan fortælle om nye løsninger inden for design, indkøb, markedsføring og en lang række andre produkter, som kan udvikle og effektivisere gæsternes oplevelse af jeres hotel-, restaurant- eller turismevirksomhed.

Kom tidligt – du vil ikke gå glip af noget

HORESTA har valgt at kalde lobbyområdet på HORESTA Årsdag for 'Community Pavilion'. For ud over muligheden for at møde masser af spændende virksomheder, er det også her, hvor I kan netværke med kollegerne fra erhvervet.

Og så har vi sørget for en ’NICE’ velkomst med receptionistelever fra Hotel- og Restaurantskolen i København, der med store smil og godt humør står klar til at byde jer velkommen. I kan også se frem til en overdådig morgenmad med lækre smagsoplevelser fra charcutteri-baren, æggestanden, juicebaren, bageren og grødbaren i Comwell Conference Center Copenhagen.

Så sørg for at komme i god tid!

En stor tak til sponsorer og samarbejdspartnere

I HORESTA vil vi gerne takke alle de sponsorer og partnere, der bakker op om årsdagen. Det gælder:

Goetlieb & Co.

Comwell Conference Center Copenhagen

GoMobile

Nets

Samhandel

Digital Guest

AeroGuest

4x27 Amager-Øbro Taxa

Raw IT

Nespresso

Stykka

GoCharge

Enomatic

Lexoforms

Bureau Veritas

Sæt kryds i kalenderen til HORESTA Årsdag!

Gå ikke glip af branchens fedeste event når vi den 16. november for 11. gang samler hele erhvervet til HORESTA Årsdag. Dagen bliver fyldt med spændende og inspirerende talere – og traditionen tro et brag af en fest om aftenen!

HORESTA ÅRSDAG 2023

Sæt kryds i kalenderen den 16. november, hvor vi igen samler hele erhvervet til HORESTA Årsdag!

Video: ”På HORESTA Årsdag mødes branchen”

I HORESTA vil vi gerne takke for en fantastisk årsdag med højt humør og masser af inspiration i både community pavilionen og fra scenen. Fik du ikke plads til dagen i Øksnehallen, eller vil du genopleve stemningen, kan du se vores opsamlingsvideo her.

Log ind