Ribe er kendt som den ældste by i Danmark, men byen vil også være kendt for en kompromisløs og ambitiøs totaloplevelse, hvor “venlighed” er omdrejningspunkt. Sådan lød ambitionen i Ribe, og derfor gik en række samarbejdspartnere sammen om at lave et projekt med hjælp fra NICE.

Målet var at skabe Danmarks venligste by. Initiativet startede ikke som resultat af dårlige brugeranmeldelser, men i stedet et ønske om at blive endnu bedre til mødet med gæsten.

Claus Pedersen fra Danhostel Ribe fortæller blandt andet, at man i projektet har lagt vægt på, hvor man særligt kunne overgå de besøgendes forventninger og give dem en mindeværdig oplevelse.

Se film om NICE-eksperimentet i Ribe her.

Har du fået læst?

Nye tal for de kommende destinationsselskaber

Destinationsselskaberne skal være til at udvikle de lokale destinationer, så Danmark kan være med i den internationale konkurrence om turisterne. For selvom de udenlandske overnatninger i Danmark steg med 3,4 pct. fra 2017 til 2018, går det endnu bedre i en række af de lande, vi normalt sammenligner os med. Både Sverige, Nederlandene, Tyskland og Irland har oplevet en højere vækst end Danmark.

Aarhus kåret som en af verdens nye favoritdestinationer i 2020

Det internationale rejsemedie Travel Lemming og en jury af verdens førende rejsebloggere har netop hædret Aarhusregionen med ’Emerging Destination Award 2020’, og dermed rykker Aarhus ind på en attraktiv liste over 30 nye rejsemål i hele verden, som rejsende anbefales at besøge i 2020.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne