Ribe er kendt som den ældste by i Danmark, men byen vil også være kendt for en kompromisløs og ambitiøs totaloplevelse, hvor “venlighed” er omdrejningspunkt. Sådan lød ambitionen i Ribe, og derfor gik en række samarbejdspartnere sammen om at lave et projekt med hjælp fra NICE.

Målet var at skabe Danmarks venligste by. Initiativet startede ikke som resultat af dårlige brugeranmeldelser, men i stedet et ønske om at blive endnu bedre til mødet med gæsten.

Claus Pedersen fra Danhostel Ribe fortæller blandt andet, at man i projektet har lagt vægt på, hvor man særligt kunne overgå de besøgendes forventninger og give dem en mindeværdig oplevelse.

Se film om NICE-eksperimentet i Ribe her.

Har du fået læst?

Populær destination for madelskere: Voksende gastronomi-scene hiver turister til Vejle

De er sultne, vilde med mad og er villig til at rejse langt for at svinge hævekortet på dyre madoplevelser. Og så har de fået øjnene op for Vejle. Flere og flere såkaldte gastroturister sætter nålen i Vejle som maddestination. Det fortæller Treetop Restauranten, Restaurant Lyst og projektleder Maria Sommer fra VisitVejle, skriver Vejle Amts Folkeblad.

Turisme er (blevet) en styrkeposition

Dorte Krak er administrerende direktør i Arp-Hansen Hotel Group, men hun er også en del af den Erhvervsfremmebestyrelse, som skal lave en strategi, der både styrker og udvikler dansk erhvervsliv. Målet er skabe en efterspørgselsdrevet og lokalt forankret erhvervsfremme- og turismeindsats for virksomheder på tværs af hele Danmark. Og særligt turisme- og oplevelseserhvervet har Dorte Krak kunne give de øvrige medlemmer af bestyrelsen en indsigt i.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne