Ribe er kendt som den ældste by i Danmark, men byen vil også være kendt for en kompromisløs og ambitiøs totaloplevelse, hvor “venlighed” er omdrejningspunkt. Sådan lød ambitionen i Ribe, og derfor gik en række samarbejdspartnere sammen om at lave et projekt med hjælp fra NICE.

Målet var at skabe Danmarks venligste by. Initiativet startede ikke som resultat af dårlige brugeranmeldelser, men i stedet et ønske om at blive endnu bedre til mødet med gæsten.

Claus Pedersen fra Danhostel Ribe fortæller blandt andet, at man i projektet har lagt vægt på, hvor man særligt kunne overgå de besøgendes forventninger og give dem en mindeværdig oplevelse.

Se film om NICE-eksperimentet i Ribe her.

Har du fået læst?

Turismefremme

De offentlige investeringer på ca. 650 mio. kr. om året i dansk turisme skal bruges mere effektivt. Samtidig skal der mere fart på digitaliseringen - både for at styrke virksomhedernes drift og forbedre servicen over for turisterne.

Pensionisternes feriebudget vokser

De ældre har fået flere penge mellem hænderne. Blandt andet fordi de har større pensionsopsparinger end tidligere.
Sådan lød forklaringen fra HORESTAs adm. direktør, Katia K. Østergaard, da hun tirsdag morgen forklarede til TV2/News, hvorfor pensionisternes feriebudget er steget med 34 procent på ti år.

Analyse: Dansk turisme topper 100 mia. kr.

VisitDenmark har fremlagt en række nøgletal for dansk turisme, og de viser blandt andet, at dansk turisme omsætter for mere end 108 mia. kr. Samtidig står erhvervet for 3,7 pct. af den samlede danske eksport.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne