Vil din virksomheder tilbyde gæsterne flere TV-muligheder? Så kan I nu benytte muligheden fra Copydan Verdens TV, som giver en række gratiskanaler resten af året. Man skal kontakte [email protected] med oplysningerne om, hvilke ekstra Copydan-kanaler virksomheden ønsker med i sit kanaludvalg.

Nemmere administration

Copydan Verdens TV ønsker også at lette administrationen af indrapporteringen. Derfor skal virksomhederne nu kun indberette til Copydan, hvis der sker en ændring i antal skærme/tommer efter virksomhedernes 2017-indberetning.

Copydan Verdens TV fremsender en faktura på baggrund af de oplysninger, virksomhederne har rapporteret for 2017. Er der sket ændringer, beder Copydan hotellet eller kroen informere snarest, så de betaler for det faktiske udbud.

I 2018 fakturer Copydan halvårligt. I 2019 faktureres kvartalsvist efter ønske fra branchen.

Information om priser og kanaler

Prisoversigt over kanaler 2018

Priseksempel på tv til offentlig visning

 

Er der sket en ændring i antallet af skærme/tommer i din virksomhed, kan du skrive til [email protected] eller ringe 3544 1492.

Airbnb går ind i show business

Nyhedsbureauet Reuters melder nu, at Airbnb investerer i udviklingen af nye TV-programmer og film. Den store bookingplatform har puslet med ideen i tre år og har blandt andet skabt Airbnb content studio, skriver Skift.com.

Madanmelder: TV-kokke er uddøende race

Så længe der har været TV, så længe har kokke trådt ind på skærmen og inspireret verdens husstande. Og profilerne er mange. Hos nogen er konceptet hjemlig hygge, mens andre programmer drives af raseriudbrud, skriver den engelske avis The Guardian.

Log ind