Nyhedsbureauet Reuters melder nu, at Airbnb investerer i udviklingen af nye TV-programmer og film. Den store bookingplatform har puslet med ideen i tre år og har blandt andet skabt Airbnb content studio, skriver Skift.com.

Reuters skriver, at Airbnb arbejder på en TV-serie til Apples nye streamingtjeneste. Serien kommer til at hedde ”Home” og vil vise unikke boliger og fortælle historien om deres værter.

Skift skriver, at engagementet i film og TV er et logisk skridt for Airbnb, der vil være en “end-to-end” rejseplatform.

Læs hele historien her.

Aftale om Airbnb-udlejning er historisk

Gennem mange år har Airbnb fået fuldstændig frie rammer til at lade forretningen vokse på det danske marked. Under dække af at der er tale om deleøkonomi, har man skabt sig et unikt råderum, der stort set har været uden regulering.

Copydan tilbyder gratis kanaler

Vil din virksomheder tilbyde gæsterne flere TV-muligheder? Så kan I nu benytte muligheden fra Copydan Verdens TV, som giver en række gratiskanaler resten af året. Man skal kontakte kontakt@verdenstv.dk med oplysningerne om, hvilke ekstra Copydan-kanaler virksomheden ønsker med i sit kanaludvalg.

HORESTA frygter vækstpause for dansk turisme

HORESTA er alvorligt bekymret for, at dansk turisme mister momentum de næste to år. Både når det gælder markedsføringen af Danmark som destination og udviklingen af projekter, der kan styrke turisterhvervet.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne