Der er endnu engang 50.000 kroner på spil til den dygtigste elev, når HØS slår dørene op til forårets Talentuddannelse 2019.

Uddannelsen er for alle medarbejdere, som via deres daglige arbejde ønsker at få opgraderet kompetencerne inden for områder som prissætning, forecasting, revenue management, produktudvikling, markedsføring, kundeservice, omkostningsstyring, økonomi, HR og ledelse.

Talentuddannelsen løber over 72 timer fordelt på mandag og tirsdag formiddage i foråret 2019 med start 7. januar.

Eleverne vil komme til at arbejde med den nyeste businesssimulering for at give dem den bedst mulige ’real life’ forståelse for driften af virksomheden.

Ved hjælp af cases og opgaver fra bl.a. dagligdagen illustreres udfordringerne med relevante scenarier. Der er udviklet et sæt ready-to-use-værktøjer, som gør det muligt for deltagerne at gå direkte tilbage til arbejdspladsen og benytte den viden, de har tilegnet sig på Talentuddannelsen.

Uddannelsen er tilskudsberettiget fra Kompetenceudviklingsfonden, der kan dække alle omkostningerne til kursusdeltagelse for de overenskomstdækkede medarbejdere, som er ansat i virksomheder, der er medlem af HORESTA Arbejdsgiver.

For alle andre koster uddannelsen DKK 10.800 ekskl. moms. Det er blot DKK 150,- pr undervisningstime.

Tilmelding senest 14. december 2018.

Interesseret? Send en e-mail eller ring til bestyrelsesmedlem i HØS Mogens Stendrup på mogens@stendrup-partners.dk tlf. 2 323 26 26.

Har du fået læst?

Det handler om at gøre sine gæster glade

”Legen med maden er en stor del af det at være kok. Hvis du ikke må lege med maden, og hvis du ikke må være kreativ, så udvikler du dig ikke”.
Sådan lyder det fra Christian Kleinert i en video, hvor han bliver brugt som frontfigur for at motivere andre unge til at søge ind på kokkeuddannelsen.

Ny erhvervsuddannelse inden for service og oplevelser

McDonald’s, Letz Sushi, Flammen og Sunset Boulevard er sammen om ny erhvervsuddannelse, der skal medvirke til at løfte serviceniveauet, samtidig med at det giver de unge gode muligheder for at videreuddanne sig.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne