Der er endnu engang 50.000 kroner på spil til den dygtigste elev, når HØS slår dørene op til forårets Talentuddannelse 2019.

Uddannelsen er for alle medarbejdere, som via deres daglige arbejde ønsker at få opgraderet kompetencerne inden for områder som prissætning, forecasting, revenue management, produktudvikling, markedsføring, kundeservice, omkostningsstyring, økonomi, HR og ledelse.

Talentuddannelsen løber over 72 timer fordelt på mandag og tirsdag formiddage i foråret 2019 med start 7. januar.

Eleverne vil komme til at arbejde med den nyeste businesssimulering for at give dem den bedst mulige ’real life’ forståelse for driften af virksomheden.

Ved hjælp af cases og opgaver fra bl.a. dagligdagen illustreres udfordringerne med relevante scenarier. Der er udviklet et sæt ready-to-use-værktøjer, som gør det muligt for deltagerne at gå direkte tilbage til arbejdspladsen og benytte den viden, de har tilegnet sig på Talentuddannelsen.

Uddannelsen er tilskudsberettiget fra Kompetenceudviklingsfonden, der kan dække alle omkostningerne til kursusdeltagelse for de overenskomstdækkede medarbejdere, som er ansat i virksomheder, der er medlem af HORESTA Arbejdsgiver.

For alle andre koster uddannelsen DKK 10.800 ekskl. moms. Det er blot DKK 150,- pr undervisningstime.

Tilmelding senest 14. december 2018.

Interesseret? Send en e-mail eller ring til bestyrelsesmedlem i HØS Mogens Stendrup på mogens@stendrup-partners.dk tlf. 2 323 26 26.

Har du fået læst?

Talentuddannelse: Styrk dine medarbejderes kompetencer

At lede en kompliceret virksomhed som et hotel eller en restaurant kræver en god forståelse af kundernes- og medarbejdernes forventninger foruden samspillet mellem de forskellige funktioner i virksomheden. Det kan virksomhedens medarbejdere blive endnu bedre til på HØS' Talentuddannelse.

Sådan kan I bruge brandingkampagnen

Flere unge skal få øjnene op for mulighederne i hotel-, restaurant- og turisterhvervet, og det skal kampagnen ’Hospitality Career’, som HORESTA og 3F har lanceret, være medvirkende til.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne