Der er endnu engang 50.000 kroner på spil til den dygtigste elev, når HØS slår dørene op til forårets Talentuddannelse 2019.

Uddannelsen er for alle medarbejdere, som via deres daglige arbejde ønsker at få opgraderet kompetencerne inden for områder som prissætning, forecasting, revenue management, produktudvikling, markedsføring, kundeservice, omkostningsstyring, økonomi, HR og ledelse.

Talentuddannelsen løber over 72 timer fordelt på mandag og tirsdag formiddage i foråret 2019 med start 7. januar.

Eleverne vil komme til at arbejde med den nyeste businesssimulering for at give dem den bedst mulige ’real life’ forståelse for driften af virksomheden.

Ved hjælp af cases og opgaver fra bl.a. dagligdagen illustreres udfordringerne med relevante scenarier. Der er udviklet et sæt ready-to-use-værktøjer, som gør det muligt for deltagerne at gå direkte tilbage til arbejdspladsen og benytte den viden, de har tilegnet sig på Talentuddannelsen.

Uddannelsen er tilskudsberettiget fra Kompetenceudviklingsfonden, der kan dække alle omkostningerne til kursusdeltagelse for de overenskomstdækkede medarbejdere, som er ansat i virksomheder, der er medlem af HORESTA Arbejdsgiver.

For alle andre koster uddannelsen DKK 10.800 ekskl. moms. Det er blot DKK 150,- pr undervisningstime.

Tilmelding senest 14. december 2018.

Interesseret? Send en e-mail eller ring til bestyrelsesmedlem i HØS Mogens Stendrup på [email protected] tlf. 2 323 26 26.

Se også

Langt over 100 har taget kursus for oplæringsansvarlige

HORESTA og 3F har stor succes med et nyt kursus, som blandt andet skal sikre bedre lærepladser for elever. Over 100 har gennemført kurset det seneste halve år. En af dem er Jesper Ballisager, konferencekoordinator hos Severin

Log ind