Ny lovgivning, inspirerende arrangementer og interessante analyser. Efteråret er spækket med aktiviteter, som har betydning for din virksomhed. HORESTA har samlet et overblik til branchens virksomheder i 1StepAhead-magasinet. Hvis du ikke allerede har læst det, så har du stadig muligheden for at komme et skridt foran konkurrenterne.

I magasinet kan du blandt andet blive klogere på et nyt madspildsprojekt, som HORESTA er en del af. Målet er at inddrage medarbejderne i processen og gøre dem til en del af løsningen.

1StepAhead fortæller også om, hvordan den internationale hotelklassifikation skal opdateres, og det er med Danmark for bordenden. Målet er en moderniseret ordning, som er fleksibel og har en høj grad af gennemsigtighed for kunderne.

Desuden kan du få overblik over en række af de store begivenheder i HORESTA. Foruden vores kurser og gå hjem-møder, kan du allerede nu sætte kryds i kalenderen den 25. oktober, hvor NICE holder festival i mindeværdige oplevelser. Og traditionen tro rundes året af med HORESTAs store årsdag, som i år finder sted på Comwell Congress Center i København.

Læs meget mere om, hvad der rør sig i branchen den kommende tid her.

Se også

Log ind