Hvilke store temaer har fyldt i hotel- og restauranterhvervet det seneste halve år, og hvad vil præge branchen de kommende måneder? HORESTAs magasin 1StepAhead giver jer overblikket.

Det seneste halvår har der blandt andet været politisk fokus på mangel på arbejdskraft og rekruttering af udenlandske medarbejdere til danske virksomheder. HORESTA vil det kommende år fortsætte arbejdet for at sikre branchen den nødvendige og kvalificerede arbejdskraft, der er behov for til at fortsætte den positive udvikling. I 1StepAhead fremhæver HORESTA, hvilke løsninger vi ser for at hjælpe erhvervets virksomheder.

I 1StepAhead kan I også blive opdateret på energiafgifter, momsregler, uddannelse, ferielov og meget mere. Og så kan I læse mere om HORESTAs medarbejdertilfredshedsanalyse, Better Hospitality Workplace (BHW), som vi lige nu udbyder med introduktionstilbud. BHW er et værktøj skræddersyet branchens virksomheder, og branchebenchmarket gør det muligt at sammenligne dine medarbejderes tilfredshed med niveauet i erhvervet og det samlede arbejdsmarked.

Bagerst i 1StepAhead finder I HORESTAs regionsafdelinger, og som medlemmer er I altid velkomne til at tage fat i jeres lokale regionsformænd med kommentarer eller forslag til HORESTAs arbejde.

Læs hele 1StepAhead her.

Restaurantbeskæftigelsen runder 100.000

Da beskæftigelsen var på sit højeste før krisen var knap 70.000 personer beskæftiget i restaurantbranchen. I dag er tallet vokset til 100.000. Det svarer til en vækst på næsten 45 pct., viser de nyeste tal fra Danmarks Statistik. I samme periode er den generelle danske beskæftigelse steget med blot 0,7 pct.

Helsingør: ”Nej tak til 100 dages fri udlejning af boliger”

Som resultat af en lov, der trådte i kraft i foråret, kan hver enkelt kommune nu beslutte, hvorvidt det skal være lovligt at hæve grænsen for, hvor mange dage om året ejere af helårshuse kan udleje deres ejendomme til ferie- og turismeformål om året.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne