Hvilke store temaer har fyldt i hotel- og restauranterhvervet det seneste halve år, og hvad vil præge branchen de kommende måneder? HORESTAs magasin 1StepAhead giver jer overblikket.

Det seneste halvår har der blandt andet været politisk fokus på mangel på arbejdskraft og rekruttering af udenlandske medarbejdere til danske virksomheder. HORESTA vil det kommende år fortsætte arbejdet for at sikre branchen den nødvendige og kvalificerede arbejdskraft, der er behov for til at fortsætte den positive udvikling. I 1StepAhead fremhæver HORESTA, hvilke løsninger vi ser for at hjælpe erhvervets virksomheder.

I 1StepAhead kan I også blive opdateret på energiafgifter, momsregler, uddannelse, ferielov og meget mere. Og så kan I læse mere om HORESTAs medarbejdertilfredshedsanalyse, Better Hospitality Workplace (BHW), som vi lige nu udbyder med introduktionstilbud. BHW er et værktøj skræddersyet branchens virksomheder, og branchebenchmarket gør det muligt at sammenligne dine medarbejderes tilfredshed med niveauet i erhvervet og det samlede arbejdsmarked.

Bagerst i 1StepAhead finder I HORESTAs regionsafdelinger, og som medlemmer er I altid velkomne til at tage fat i jeres lokale regionsformænd med kommentarer eller forslag til HORESTAs arbejde.

Læs hele 1StepAhead her.

HORESTA til Folkemødet: Her er debatterne

Folkemødet er Danmarks politiske festival, og HORESTA tager denne uge organisationens mærkesager med til Allinge for at sætte fokus på erhvervets rammevilkår og potentiale. I en række debatter vil repræsentanter fra HORESTA blandt andet debattere skatteforhold, kvinder i kokkefaget, taxikørsel, vilkårene for danske attraktioner og meget mere.

Nyt udspil skal sikre kvalificeret arbejdskraft

Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen har fremlagt et nyt udspil, som skal vise flere ledige vejen til arbejdsmarkedet til glæde for dem selv og ikke mindst de virksomheder, som mangler medarbejdere.

Video: Hvordan får vi kvinderne til at blive kokke?

Kvinderne styrer uden om kokkefaget på trods af, at det er en karrierevej med et hav af muligheder i et stærkt væksterhverv. På Folkemødet havde HORESTA inviteret en række af landets dygtigste kvindelige kokke til debat for at får deres bud på, hvordan man får flere kvinder til at vælge restaurantbranchen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne