Hvilke store temaer har fyldt i hotel- og restauranterhvervet det seneste halve år, og hvad vil præge branchen de kommende måneder? HORESTAs magasin 1StepAhead giver jer overblikket.

Det seneste halvår har der blandt andet været politisk fokus på mangel på arbejdskraft og rekruttering af udenlandske medarbejdere til danske virksomheder. HORESTA vil det kommende år fortsætte arbejdet for at sikre branchen den nødvendige og kvalificerede arbejdskraft, der er behov for til at fortsætte den positive udvikling. I 1StepAhead fremhæver HORESTA, hvilke løsninger vi ser for at hjælpe erhvervets virksomheder.

I 1StepAhead kan I også blive opdateret på energiafgifter, momsregler, uddannelse, ferielov og meget mere. Og så kan I læse mere om HORESTAs medarbejdertilfredshedsanalyse, Better Hospitality Workplace (BHW), som vi lige nu udbyder med introduktionstilbud. BHW er et værktøj skræddersyet branchens virksomheder, og branchebenchmarket gør det muligt at sammenligne dine medarbejderes tilfredshed med niveauet i erhvervet og det samlede arbejdsmarked.

Bagerst i 1StepAhead finder I HORESTAs regionsafdelinger, og som medlemmer er I altid velkomne til at tage fat i jeres lokale regionsformænd med kommentarer eller forslag til HORESTAs arbejde.

Læs hele 1StepAhead her.

HORESTA diskuterede erhvervets mærkesager med medlemmer af Europa-Parlamentet

En stor del af erhvervets rammevilkår afgøres ved den politik, der kommer fra Christiansborg, men indflydelsen fra Europa-Parlamentet og Bruxelles er også af afgørende betydning for hotellerne og restauranternes virke. Derfor er HORESTA en del af den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation, HOTREC, hvor HORESTAs formand Jens Zimmer Christensen også sidder for bordenden.

Slut med gratis bæreposer

Snart er det slut med de tynde plastikposer til pizzaæskerne, og når du vil have en bærepose i butikkerne, så kommer det til at koste mindst fire kroner.

HORESTA kritiserer ny Airbnb-lov

”Ny Airbnb-lovgivning er fyldt med huller og knaster,” lyder sammenfatningen i pressemeddelelse fra HORESTA. Den kommer efter Erhvervsstyrelsen har offentliggjort rapport, der vurderer på dele af den nye danske Airbnb-lovgivning, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne