Hvilke store temaer har fyldt i hotel- og restauranterhvervet det seneste halve år, og hvad vil præge branchen de kommende måneder? HORESTAs magasin 1StepAhead giver jer overblikket.

Det seneste halvår har der blandt andet været politisk fokus på mangel på arbejdskraft og rekruttering af udenlandske medarbejdere til danske virksomheder. HORESTA vil det kommende år fortsætte arbejdet for at sikre branchen den nødvendige og kvalificerede arbejdskraft, der er behov for til at fortsætte den positive udvikling. I 1StepAhead fremhæver HORESTA, hvilke løsninger vi ser for at hjælpe erhvervets virksomheder.

I 1StepAhead kan I også blive opdateret på energiafgifter, momsregler, uddannelse, ferielov og meget mere. Og så kan I læse mere om HORESTAs medarbejdertilfredshedsanalyse, Better Hospitality Workplace (BHW), som vi lige nu udbyder med introduktionstilbud. BHW er et værktøj skræddersyet branchens virksomheder, og branchebenchmarket gør det muligt at sammenligne dine medarbejderes tilfredshed med niveauet i erhvervet og det samlede arbejdsmarked.

Bagerst i 1StepAhead finder I HORESTAs regionsafdelinger, og som medlemmer er I altid velkomne til at tage fat i jeres lokale regionsformænd med kommentarer eller forslag til HORESTAs arbejde.

Læs hele 1StepAhead her.

Log ind