1StepAhead er magasinet, der bringer dig et skridt foran, når HORESTA sætter fokus på de kommende måneders begivenheder og kigger tilbage på det seneste halvår.

I det nye nummer kan du blandt andet læse om HORESTAs kampagner om efteruddannelse og branding af erhvervet, som skal synliggøre karrieremulighederne for unge. Sidstnævnte kampagne er i samarbejde med 3F.

1StepAhead bringer også nyheden om, at HORESTAs store brancheanalyse, Normtalsanalysen, vender tilbage efter et års pause. Derfor opfordrer vi alle hotelvirksomheder til at melde ind med deres nøgletal, så vi igen kan præsentere den mest detaljerede analyse af det danske hotelerhverv.

Og så kan du allerede nu sætte kryds i kalenderen den 14. november, når HORESTA igen holder Årsdag. Venue er allerede booket, og arrangementet finder sted i Tivoli Congress Center.

Læs hele 1StepAhead her.

Bæredygtighedsvideo: Letz Sushi var først i Europa

På HORESTA Årsdag var seks af hotel- og restauranterhvervets grønne frontløbere udvalgt til at fortælle, hvad de er særligt stolte af at være lykkedes med, hvad angår bæredygtighed. Her kan du se videoen med Letz Sushi

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne