1StepAhead er magasinet, der bringer dig et skridt foran, når HORESTA sætter fokus på de kommende måneders begivenheder og kigger tilbage på det seneste halvår.

I det nye nummer kan du blandt andet læse om HORESTAs kampagner om efteruddannelse og branding af erhvervet, som skal synliggøre karrieremulighederne for unge. Sidstnævnte kampagne er i samarbejde med 3F.

1StepAhead bringer også nyheden om, at HORESTAs store brancheanalyse, Normtalsanalysen, vender tilbage efter et års pause. Derfor opfordrer vi alle hotelvirksomheder til at melde ind med deres nøgletal, så vi igen kan præsentere den mest detaljerede analyse af det danske hotelerhverv.

Og så kan du allerede nu sætte kryds i kalenderen den 14. november, når HORESTA igen holder Årsdag. Venue er allerede booket, og arrangementet finder sted i Tivoli Congress Center.

Læs hele 1StepAhead her.

Årsdag: Bliv klogere på forbrugernes nye krav

Når HORESTA Årsdag 2019 slår dørene op, lyset sænker sig og programmet bliver skudt i gang, kan deltagerne se frem til at lade sig inspirere af danske og udenlandske talere, der står klar til at tale bæredygtige trends, innovation og ikke mindst forbrugernes forventninger.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne