1StepAhead er magasinet, der bringer dig et skridt foran, når HORESTA sætter fokus på de kommende måneders begivenheder og kigger tilbage på det seneste halvår.

I det nye nummer kan du blandt andet læse om HORESTAs kampagner om efteruddannelse og branding af erhvervet, som skal synliggøre karrieremulighederne for unge. Sidstnævnte kampagne er i samarbejde med 3F.

1StepAhead bringer også nyheden om, at HORESTAs store brancheanalyse, Normtalsanalysen, vender tilbage efter et års pause. Derfor opfordrer vi alle hotelvirksomheder til at melde ind med deres nøgletal, så vi igen kan præsentere den mest detaljerede analyse af det danske hotelerhverv.

Og så kan du allerede nu sætte kryds i kalenderen den 14. november, når HORESTA igen holder Årsdag. Venue er allerede booket, og arrangementet finder sted i Tivoli Congress Center.

Læs hele 1StepAhead her.

Hotelmarkedet boomer med mange nye værelser

De danske hoteller var vidner til en overnatningsvækst på over 20 pct. i perioden mellem 2012 og 2016. Til gengæld ændrede den samlede hotelkapacitet sig ikke nævneværdigt. Det sker der dog noget ved de kommende år.

Hvem mener du gør noget særligt for landdistrikterne?

Turismeerhvervet er et af de vigtigste erhverv i landdistrikterne. Hvem i turismeerhvervet mener du gør noget helt særligt for at styrke landdistrikterne i Danmark? HORESTA vil gerne høre dit bud, hvorefter organisationen vil indstille din lokale ildsjæl, forening, virksomhed eller kommune til Landdistriktsprisen 2018.

Efteråret: Hvad kommer til at fylde i branchen?

Ny lovgivning, inspirerende arrangementer og interessante analyser. Efteråret er spækket med aktiviteter, som har betydning for din virksomhed. HORESTA har samlet et overblik til branchens virksomheder i 1StepAhead-magasinet. Hvis du ikke allerede har læst det, så har du stadig muligheden for at komme et skridt foran konkurrenterne.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne