Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Restauranten Gastromé beliggende i Risskov nord for Aarhus har fra 1. januar 2025 ansat den blot 28-årige Nanna Panduro som CEO.

Med erfaring fra seks år i restauranten og en baggrund som erhvervspsykolog skal hun sikre vækst og styrke Gastromé som et bredt gastro-brand.

Siden flytningen til villaen i Risskov i 2022 har Gastromé udvidet med erhvervsnetværk, B2B-aktiviteter, festivaler og events.

Med ansættelsen får medejerne Søren Jakobsen og William Jørgensen mere fokus på kerneforretningen, mens Nanna Panduro varetager ledelse, salg og markedsføring.

Gastromé har samtidig fået en kapitalindsprøjtning fra ejerkredsen bag restauranten på 3 mio. kr. til at realisere ambitionerne om at blive Danmarks førende gastro-brand.

Stjernekok forlader Søllerød Kro efter 12 år

Køkkenchef Brian Mark Hansen stopper ved årsskiftet for at forfølge nye ambitioner. Han har endnu ikke besluttet, hvad fremtiden bringer, men ønsker at forblive i hovedstadsområdet.

Norrlyst-koncernen indtager scenen til HORESTA Årsdag 2025

Når HORESTA den 30. oktober samler branchen i Øksnehallen til HORESTA Årsdag 2025, er restauratør og stifter af Norrlyst-koncernen, Bjarke Just Nielsen, blandt oplægsholderne. Han vil fortælle om, hvordan Norrlyst på få år har skabt en solid forretning ved at gentænke måden at drive restaurant på.

Log ind