Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Restauranten Gastromé beliggende i Risskov nord for Aarhus har fra 1. januar 2025 ansat den blot 28-årige Nanna Panduro som CEO.

Med erfaring fra seks år i restauranten og en baggrund som erhvervspsykolog skal hun sikre vækst og styrke Gastromé som et bredt gastro-brand.

Siden flytningen til villaen i Risskov i 2022 har Gastromé udvidet med erhvervsnetværk, B2B-aktiviteter, festivaler og events.

Med ansættelsen får medejerne Søren Jakobsen og William Jørgensen mere fokus på kerneforretningen, mens Nanna Panduro varetager ledelse, salg og markedsføring.

Gastromé har samtidig fået en kapitalindsprøjtning fra ejerkredsen bag restauranten på 3 mio. kr. til at realisere ambitionerne om at blive Danmarks førende gastro-brand.

Nimb Hotel anerkendes med flere priser

Det københavnske hotel Nimb har modtaget både international gæstepris, Michelin-nøgle og en national titel som Danmarks bedste boutiquehotel. Direktør Maria Oldenbjerg glæder sig over opmærksomheden.

d’Angleterre hædret med to Michelin nøgler

Luksushotellet d’Angleterre i København modtager international anerkendelse for sin ekstraordinære gæstfrihed. MICHELIN Guiden har netop tildelt d’Angleterre to MICHELIN-nøgler – en udmærkelse, der gives til verdens mest bemærkelsesværdige hoteller.

Ny hoteldirektør og ny køkkenchef til Gram Slot

Ny hoteldirektør og ny køkkenchef skal løfte Gram Slot til næste niveau. Med ansættelsen af erfarne profiler investerer slottet i et helhedsorienteret gæsteunivers med fokus på lokale råvarer og oplevelser.

Log ind