Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Restauranten Gastromé beliggende i Risskov nord for Aarhus har fra 1. januar 2025 ansat den blot 28-årige Nanna Panduro som CEO.
Med erfaring fra seks år i restauranten og en baggrund som erhvervspsykolog skal hun sikre vækst og styrke Gastromé som et bredt gastro-brand.
Siden flytningen til villaen i Risskov i 2022 har Gastromé udvidet med erhvervsnetværk, B2B-aktiviteter, festivaler og events.
Med ansættelsen får medejerne Søren Jakobsen og William Jørgensen mere fokus på kerneforretningen, mens Nanna Panduro varetager ledelse, salg og markedsføring.
Gastromé har samtidig fået en kapitalindsprøjtning fra ejerkredsen bag restauranten på 3 mio. kr. til at realisere ambitionerne om at blive Danmarks førende gastro-brand.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA Play: HimmerLand - Klar til fremtiden
03-07-2025
-
Hvornår er en medarbejder handicappet?
03-07-2025
-
Nyhedsbrevet går på sommerferie – lidt i hvert fald
03-07-2025
PRESSEKLIP
-
Noma planlægger pop up-eventyr i Los Angeles i 2026
03-07-2025
-
Tidligere Årets Kok bliver ny gastronomisk chef på Hotel Alsik
03-07-2025
-
VisitDenmark satser bredere: Udvider markedsføring til 14 lande
03-07-2025
-
Ny rekrutteringsaftale vækker optimisme på overenskomstdækkede hoteller
03-07-2025
-
Danske hoteller inviteres med i søgsmål mod Booking.com
03-07-2025
-
Subway ruller nye restauranter ud i danske storcentre
03-07-2025
-
Ny adm. direktør skal styrke Meyers’ bundlinje
03-07-2025
-
Campingkæde udvider med femstjernet plads i Bayern
03-07-2025
-
Dragsholm Slot lander endnu et år med millionunderskud
03-07-2025