Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Michelin Travel Guides vil fremover undlade at omtale eller anbefale shows, hvor delfiner, spækhuggere og andre havpattedyr optræder.

Beslutningen flugter med Michelins værdier om respekt og ansvar, forklarer Philippe Orain, international direktør for Michelin Travel Guide. Guiden, der i 125 år har givet rejsende tips og råd, opfordrer nu turister til at træffe mere ansvarlige valg og værne om dyrenes naturlige habitater.

Michelin slutter sig til virksomheder som TripAdvisor og Virgin Holidays, der også har fravalgt denne type oplevelser.

Hos World Animal Protection Danmark glæder wildlife-ekspert Stephanie Kruuse Klausen sig over beslutningen, der ses som et vigtigt signal til både turister og rejsebranchen.

Læs hele historien på Standby.dk

Stjernekok forlader Søllerød Kro efter 12 år

Køkkenchef Brian Mark Hansen stopper ved årsskiftet for at forfølge nye ambitioner. Han har endnu ikke besluttet, hvad fremtiden bringer, men ønsker at forblive i hovedstadsområdet.

Norrlyst-koncernen indtager scenen til HORESTA Årsdag 2025

Når HORESTA den 30. oktober samler branchen i Øksnehallen til HORESTA Årsdag 2025, er restauratør og stifter af Norrlyst-koncernen, Bjarke Just Nielsen, blandt oplægsholderne. Han vil fortælle om, hvordan Norrlyst på få år har skabt en solid forretning ved at gentænke måden at drive restaurant på.

Log ind