Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Danmarks fødevare- og gastronomibranche skaber vækst og arbejdspladser, men manglen på faglært arbejdskraft truer både branchens og samfundsøkonomiens fremtid.
Derfor opfordrer Pia Svane, chef for uddannelse og konkurrencer hos HORESTA og Leif W. Laustsen, direktør for FødevareDanmark, i et debatindlæg til at den nye ungdomsuddannelse inkluderer en fødevarelinje.
Det vil sikre flere unge en erhvervsuddannelse med solide jobmuligheder og styrke Danmarks gastronomiske ry, lyder argumentet.
Fravalget strider mod regeringens ambition om at gøre erhvervsuddannelser attraktive og understreger behovet for at matche uddannelsens indhold med arbejdsmarkedets behov.
Læs hele historien på A4 Medier
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Pulje fra regeringen: 43 mio. kr. skal sætte skub i lokal turismeudvikling
16-09-2025
-
HORESTA ansætter Jeppe Møller-Herskind som ny direktør
16-09-2025
-
Rasmus Ankersen klar som oplægsholder på HORESTA Årsdag
16-09-2025
-
Amsterdam fordobler hotelmoms i kamp mod overturisme
16-09-2025
-
Fælles hovedkontor i Horsens skal styrke dansk hotelalliance
16-09-2025
-
Sølvmedaljer til dansk kok og tjener ved EuroSkills 2025
16-09-2025
-
Grand Hyatt løfter møde- og eventoplevelser med fokus på velvære og bæredygtighed
16-09-2025