Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Danmarks fødevare- og gastronomibranche skaber vækst og arbejdspladser, men manglen på faglært arbejdskraft truer både branchens og samfundsøkonomiens fremtid.

Derfor opfordrer Pia Svane, chef for uddannelse og konkurrencer hos HORESTA og Leif W. Laustsen, direktør for FødevareDanmark, i et debatindlæg til at den nye ungdomsuddannelse inkluderer en fødevarelinje.

Det vil sikre flere unge en erhvervsuddannelse med solide jobmuligheder og styrke Danmarks gastronomiske ry, lyder argumentet.

Fravalget strider mod regeringens ambition om at gøre erhvervsuddannelser attraktive og understreger behovet for at matche uddannelsens indhold med arbejdsmarkedets behov.

Læs hele historien på A4 Medier

People & Culture Manager-uddannelse (Øst)

<b>People & Culture Manager-uddannelse (Øst)</b>
Det første modul vil blive afholdt den 5. februar 2025. De efterfølgende tre moduler vil blive afholdt 7. maj, 26. august og 28. oktober 2025.

People & Culture Manager-uddannelse (Vest)

<b>People & Culture Manager-uddannelse (Vest)</b>
Det første modul vil blive afholdt den 6. februar 2025. De efterfølgende tre moduler vil blive afholdt 8. maj, 27. august og 29. oktober 2025

Log ind