Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Fra 1. marts tiltræder Bendix Sixhøj Laursen som køkkenchef på Kurhotel Skodsborgs Brasserie Carl.
Han har arbejdet på Søllerød Kro, Restaurant Mark og Restaurant Radio samt i Schweiz og New Zealand.
Blandt hans anerkendelser er titlen som Årets Kok og Kartoffelprisen. Med sin nye rolle følger en ambition om at løfte Brasserie Carl med et nyt menukort, der hylder klassiske retter.
Ifølge administrerende direktør Susanne Åberg passer hans tilgang perfekt til hotellets filosofi om gastronomi, velvære og kvalitet.
Læs hele historien på Turisme24
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Pincho Nation fortsætter væksten i Danmark
11-12-2025
-
Moderaterne vil fjerne al moms på frugt og grønt
11-12-2025
-
Stabil inflation trods fald i fødevarepriser
11-12-2025
-
Nyt hotel i Kalundborg åbner i 2028
11-12-2025
-
Italiensk madkultur får status som verdensarv
11-12-2025
-
Foodexpo sætter fokus på fremtidens bæredygtige måltider
11-12-2025
-
Populær pop-up-kro trækker tusindvis af gæster
11-12-2025