Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Fra 1. marts tiltræder Bendix Sixhøj Laursen som køkkenchef på Kurhotel Skodsborgs Brasserie Carl.

Han har arbejdet på Søllerød Kro, Restaurant Mark og Restaurant Radio samt i Schweiz og New Zealand.

Blandt hans anerkendelser er titlen som Årets Kok og Kartoffelprisen. Med sin nye rolle følger en ambition om at løfte Brasserie Carl med et nyt menukort, der hylder klassiske retter.

Ifølge administrerende direktør Susanne Åberg passer hans tilgang perfekt til hotellets filosofi om gastronomi, velvære og kvalitet.

Læs hele historien på Turisme24

Jeppe Møller-Herskind bliver ny administrerende direktør i HORESTA

HORESTA har forfremmet Jeppe Møller-Herskind til administrerende direktør. Som vicedirektør har han gennem de seneste år været en central del af organisationens medlemsvækst og kommercielle udvikling. Han har desuden været branchens synlige stemme i medierne på mange af de politiske dagsordener. Samtidig med udnævnelsen udvides HORESTAs direktion med juridisk direktør Karina Lindewald.

Log ind