Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
I oplevelseszonen Grønt & Plantebaseret sætter eventområdet Planteriget fokus på grøn efteruddannelse, arrangeret af Planteløftet.
Målet er at give fagfolk konkrete værktøjer til at implementere flere plantebaserede retter i deres køkkener. Trine Krebs, grøn chef i Food Organisation of Denmark, understreger, at der fortsat er behov for mere viden og tryghed i overgangen til grønnere menuer.
Derudover afholdes masterclasses i vanilje, skinke og ost i samarbejde med Landbrug & Fødevarer og Mejeriforeningen.
HORESTA og 3F står bag konkurrencerne Årets Kok, Årets Tjener og Årets Elevkonkurrence. Messen finder sted i Lokomotivværkstedet den 11.-12. marts 2025.
Læs hele historien på Havnefronten
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
København vil undersøge lokation for gigantisk multiarena
18-11-2025
-
Wolt fjerner omstridt klausul om ensartede priser
18-11-2025
-
Horten går ind i sag om ulovlig støtte til Arena Næstved
18-11-2025
-
Strawberry vælger Svanemærket til sine 250 hoteller
18-11-2025
-
Europas forretningsrejser i kraftig vækst frem mod 2026
18-11-2025
-
Københavns Lufthavn går mod rekordår – også i 2026
18-11-2025
-
Brøndums Hotel skal renoveres for trecifret millionbeløb
18-11-2025
-
Fire danske kokke klar til Global Chefs Challenge 2026 i Wales
18-11-2025
-
Turister tegner sig for en tredjedel af omsætningen i Frederikshavn Kommune
18-11-2025