Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Danskernes appetit på takeaway er ifølge HORESTA vokset eksplosivt de seneste år. Antallet af bestillinger er steget med næsten 80 procent fra 2019 til 2022. Den udvikling er der flere restauranter, der har nydt godt af. En af dem er den mexicansk-inspirerede Zócalo, der med sin syvende restaurant i Aarhus nu er landets største kæde med takeaway-mad fra det latinamerikanske land.
I spidsen for Zócalo står makkerparret Søren Skydt-Nielsen og Jimmy Seide Petersen. For præcis fem år siden i september 2019 overtog de den danske franchise af det svenske mexi-koncept, og efter selv at have åbnet syv restauranter i København og Aarhus går de to partnere nu for alvor på jagt efter nye franchisetagere. Målet er at runde 25 Zócalo-restauranter inden for 6 til 8 år.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Minister: Turismen skal fylde mere i den offentlige debat
14-11-2025
-
Too Good To Go vinder frem i presset amerikansk marked
14-11-2025
-
H.C. Andersens Hus slår besøgsrekord i Odense
14-11-2025
-
Noma skifter retning og satser på produkter til forbrugerne
14-11-2025
-
Madklubben og Arla inviterer skoleklasser i køkkenet
14-11-2025
-
Københavnere kan følge historisk restaurering af Rundetårns kuppel
14-11-2025
-
Nyt hotel på vej i Nakskov med lokal investering
14-11-2025