Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Den franskinspirerede bistro Ma Cuisine er netop åbnet på Nørrebro. Og det er ikke hvem som helst, der står bag det nye spisested. Makkerparret Charles Teinby og Andreas Malling driver også de populære københavner-restauranter Sankt Annæ 8, Lalala og 20a. Det skriver Københavnliv.
Ma Cuisine er en blandt flere restauranter, der lige nu skyder op i København, som har det til fælles, at de serverer velsmagende mad, der ikke koster alverden.
Her er det muligt at få en forret for under 50 kroner, og en hovedret for omkring 100 kroner, hvilket må siges at være billigt på den københavnske restaurantscene.
På bistroen kan man få seks retter for den nette sum af 292 kroner.
Læs hele historien på kobenhavnliv.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Pulje fra regeringen: 43 mio. kr. skal sætte skub i lokal turismeudvikling
16-09-2025
-
HORESTA ansætter Jeppe Møller-Herskind som ny direktør
16-09-2025
-
Rasmus Ankersen klar som oplægsholder på HORESTA Årsdag
16-09-2025
-
Amsterdam fordobler hotelmoms i kamp mod overturisme
16-09-2025
-
Fælles hovedkontor i Horsens skal styrke dansk hotelalliance
16-09-2025
-
Sølvmedaljer til dansk kok og tjener ved EuroSkills 2025
16-09-2025
-
Grand Hyatt løfter møde- og eventoplevelser med fokus på velvære og bæredygtighed
16-09-2025