Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Den franskinspirerede bistro Ma Cuisine er netop åbnet på Nørrebro. Og det er ikke hvem som helst, der står bag det nye spisested. Makkerparret Charles Teinby og Andreas Malling driver også de populære københavner-restauranter Sankt Annæ 8, Lalala og 20a. Det skriver Københavnliv.
Ma Cuisine er en blandt flere restauranter, der lige nu skyder op i København, som har det til fælles, at de serverer velsmagende mad, der ikke koster alverden.
Her er det muligt at få en forret for under 50 kroner, og en hovedret for omkring 100 kroner, hvilket må siges at være billigt på den københavnske restaurantscene.
På bistroen kan man få seks retter for den nette sum af 292 kroner.
Læs hele historien på kobenhavnliv.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Farvel til Jensens Bøfhus: Alle restauranter overtages af Bone's
08-11-2025
-
Bone’s vokser til 39 restauranter efter opkøb af Jensens Bøfhus
08-11-2025
-
Regeringen i nyt initiativ: Vil tvinge Airbnb til at dele data med myndigheder
08-11-2025
-
CNN fremhæver Tivoli som global julefavorit
08-11-2025
-
HORESTA debatindlæg: Turismepulje skal skabe resultater – ikke skrivebordsprojekter
08-11-2025
-
København vil indføre boligpatrulje mod ulovlig korttidsudlejning
08-11-2025
-
Nyborg Strand vil løfte næste generation med nyt elevinitiativ
08-11-2025
-
Norrlyst koncernen vil digitalisere branchen med prisdifferentiering og AI
08-11-2025