Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Den franskinspirerede bistro Ma Cuisine er netop åbnet på Nørrebro. Og det er ikke hvem som helst, der står bag det nye spisested. Makkerparret Charles Teinby og Andreas Malling driver også de populære københavner-restauranter Sankt Annæ 8, Lalala og 20a. Det skriver Københavnliv.
Ma Cuisine er en blandt flere restauranter, der lige nu skyder op i København, som har det til fælles, at de serverer velsmagende mad, der ikke koster alverden.
Her er det muligt at få en forret for under 50 kroner, og en hovedret for omkring 100 kroner, hvilket må siges at være billigt på den københavnske restaurantscene.
På bistroen kan man få seks retter for den nette sum af 292 kroner.
Læs hele historien på kobenhavnliv.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA: Danskernes julevaner er i bevægelse
28-12-2025
PRESSEKLIP
-
HORESTA: Hotelstop i Indre By i København er kortsigtet og skadeligt
28-12-2025
-
Anders Holch Povlsen overtager ikonisk Aarhus-hotel
28-12-2025
-
Brandramt hotel melder ud: Genåbner i 2026
28-12-2025
-
Hotel dropper den klassiske julegave til medarbejderne
28-12-2025
-
Stort hotel i Korsør solgt efter to år på markedet
28-12-2025
-
Hotelbranchen klarer sig godt trods stigende omkostninger
28-12-2025
-
Airbnb under pres: Danskerne er delt i synet på udlejning
28-12-2025