Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

2016 blev den første Fish & Chips langet over disken i den lille blå foodtruck, og siden har ejerne ikke set sig tilbage. Det skriver KøbenhavnsLiv.

Siden har ejerne bag fiskerestauranten Hooked åbnet flere restauranter på Nørrebro, Vesterbro, Carlsberg Byen, Frederiksberg, Christianshavn og i Indre By.

Nu er det så Østerbros tur til at sætte tænderne i den friske fisk, som Hooked er kendt for, nærmere bestemt på Olufsvej nummer 2.

Hookeds nye restaurant på Olufsvej markerer deres tiende restaurant, og samtidig har de fyldt hele Københavnerkortet ud.

Læs hele historien på kobenhavnliv.dk

Blog: Hvad skal der blive af København?

København står foran vigtige valg, der afgør hvilken slags hovedstad, vi ønsker. Turismen skaber vækst og arbejdspladser, og byen tiltrækker allerede gæster, som bruger den med omtanke. Derfor bør debatten handle om at udvikle byens styrker i stedet for at begrænse dem, lyder det fra HORESTA.

Log ind