Vollmers i Malmø. Nu vender han tilbage til, hvor det hele startede, da han blev udlært fra Dragsholm
Slot Gourmet.
Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Selvom det er snart ti år siden, Andreas Ring Kjeldsholm Hansen pakkede kufferten på Dragsholm Slot, var det sikkert og vist, at det ikke var et ’farvel’ men ’på gensyn’. Nu vender han tilbage til slottet som assisterende køkkenchef og skal i tæt samarbejde med køkkenchef, Jeppe Foldager, skubbe gastronomien på slottet endnu længere. Det fremgår af en pressemeddelelse.
”Jeg har altid elsket at arbejde på Dragsholm Slot, helt fra dengang jeg stod i lære her. Men jeg vidste også, at jeg skulle ud og samle mine egne erfaringer og blive endnu klogere på, hvad jeg selv ville skabe i et køkken. Så det har altid ligget i kortene, at når chancen tilbød sig, så ville jeg vende tilbage,” fortæller Andreas.
Jeppe Foldager, som siden januar 2021 har været køkkenchef på slottet, er også begejstret for tilgangen af Andreas Ring Kjeldsholm Hansen. Ikke mindst fordi deres gastronomiske tilgang har mange overlap.
”Min og Andreas’ stil minder på flere punkter om hinanden. Det er stramt og struktureret og med en enorm respekt for de råvarer, vi bruger. Når man har de omgivelser, som Dragsholm Slot, og Odsherred i det hele taget, byder på, så handler det i lige så høj grad om at formidle maden som at tilberede den”, forklarer han.
11-09-2025
11-09-2025
11-09-2025
11-09-2025
11-09-2025
11-09-2025
11-09-2025
11-09-2025
11-09-2025
11-09-2025
Køkkenchef Brian Mark Hansen stopper ved årsskiftet for at forfølge nye ambitioner. Han har endnu ikke besluttet, hvad fremtiden bringer, men ønsker at forblive i hovedstadsområdet.
Michelin offentliggør i oktober de første hotelnøgler. En ny rangering sætter fokus på arkitektur, service og lokal forankring – og danske hoteller er i spil.
Når HORESTA den 30. oktober samler branchen i Øksnehallen til HORESTA Årsdag 2025, er restauratør og stifter af Norrlyst-koncernen, Bjarke Just Nielsen, blandt oplægsholderne. Han vil fortælle om, hvordan Norrlyst på få år har skabt en solid forretning ved at gentænke måden at drive restaurant på.