Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Inden længe springer løvet på træerne ud, skovbunden dækkes af anemoner og fredag åbner Bakken for den røde låge. Administrerende direktør på Bakken Ole Andersen er da også optimist forud for sæsonåbningen. Det skriver Sjællandske Medier.

– Der var for Bakken i sidste sæson mange rekorder vejrmæssigt, blandt andet var det den vådeste juli i 100 år. På trods af det lavede Bakken et bedre resultat end året før, faktisk det 4. bedste nogensinde med 1,875 mio. gæster med et fantastisk forår, foræller Ole Andersen i en pressemeddelelse.

Sæsonen byder på masser af underholdning. Der er allerede godt gang i salget af billetter til Bakkens Hvile og Cirkusrevyen, der oplevede stor publikums- og anmeldersucces sidste år.

På programmet er også koncerter med Safri Duo, Fyr og Flamme og Dodo & the Dodos. EM i fodbold kommer også til at kunne opleves på Bakken, ligesom Comedy på Friluftsscenen fortsætter.

 

Læs hele historien på www.sn.dk

 

Bakken renoverer ikonisk rutsjebane for millioner

Bakken, Danmarks næststørste turistattraktion, spenderer millionbeløb på sin 91 år gamle rutsjebane, så forlystelsesparkens mest besøgt attraktion er i topform til årets sæsonåbning.

Nyt kamerasystem giver Bakken præcise besøgstal

Dyrehavsbakken, Danmarks næststørste turistattraktion, har fået nyt kamerasystem der præcist opgør gæstetallet. ”Før stak vi fingeren i vejret, nu kan vi få præcise besøgstal,” siger direktøren.

Log ind