Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Danmark trak guldet hjem til gårsdagens finale i det europæiske Bocuse d’Or, som blev afholdt i Trondheim. Dermed er Danmark nu garanteret en plads i konkurrencen i 2025. Danske Brian Mark Hansen fra Søllerød Kro og hans assistent, Elisabeth Madsen, fra Svinkløv Badehotel, sikrede guldet til Danmark ved verdensmesterskabet i 2023. Det skriver Turisme24.

I år var det Sebastian Holberg Svendsgaard, sammen med sin commis Philip Nilsen, der sikrede sig førstepladsen og ifølge HORESTAs administrerende direktør Pia E. Voss, er der tale om en triumf for Danmark.

”Det her er ikke kun en triumf for Sebastian Holberg Svendsgaard og hans team, men for hele dansk gastronomi. Bocuse d’Or er et udstillingsvindue for den danske restaurant- og kokkeelite, og med førsepladsen demonstrerer vi, at vi fortsat hører til i verdensgastronomiens superliga,” lyder det fra direktøren.

Ifølge Pia E. Voss er en sejr til Bocuse d’Or vigtig for den danske restaurationsbranche og for, om unge bliver inspireret til at uddanne sig til kok.

“En præstation som Sebastian Holberg Svendsgaards sender et stærkt budskab til de dygtige og håbefulde kokkeelever, der skal være med til at udvikle og bidrage til den fortsatte succes og udvikling af dansk gastronomi, som er så vigtig for hele erhvervet. Sebastian er en inspirationskilde for fremtidige kokkeelever, der ønsker at forfølge deres passion og bidrage til den fortsatte udvikling af dansk gastronomi,” siger hun.

 

Læs hele historien på turisme24.dk

Log ind