Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Den danske gastronomiske scene har igen gjort sig bemærket ved den seneste uddeling af de prestigefyldte Michelin-stjerner, hvor Danmark nu kan prale af at have tre trestjernede restauranter. Det skriver Turistmonitor.
31 danske restauranter har modtaget i alt 44 Michelin-stjerner, hvilket er på niveau med sidste års uddeling. Restaurant Aure, som åbnede i marts, har modtaget sin første stjerne, og kokken Nicky Arentsen blev hædret med talentprisen Young Chef Award 2024.
”Årets Michelin-uddeling er endnu en æresrunde for dansk gastronomi,” siger adm. direktør i HORESTA, Pia E. Voss og udtrykker stor begejstring for den danske præstation. Derudover fremhæver Pia E. Voss den firedobling af Michelin-stjerner, som Danmark har oplevet siden 2004, samt den internationale anerkendelse, som danske kokke har opnået gennem verdens- og europamesterskaber.
Læs hele historien på turistmonitor.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Stort hotel gør klar til at slå dørene op
29-07-2024
-
Verdens største pizzakæde vender tilbage til København
29-07-2024
-
Ny McDonald's restaurant åbner ved Aarhus Vest
29-07-2024
-
Dansk Turisme i Fokus ved OL i Paris
29-07-2024
-
Hotel byder atter gæster velkommen i badeland
29-07-2024