Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Den danske gastronomiske scene har igen gjort sig bemærket ved den seneste uddeling af de prestigefyldte Michelin-stjerner, hvor Danmark nu kan prale af at have tre trestjernede restauranter. Det skriver Turistmonitor.

31 danske restauranter har modtaget i alt 44 Michelin-stjerner, hvilket er på niveau med sidste års uddeling. Restaurant Aure, som åbnede i marts, har modtaget sin første stjerne, og kokken Nicky Arentsen blev hædret med talentprisen Young Chef Award 2024.

”Årets Michelin-uddeling er endnu en æresrunde for dansk gastronomi,” siger adm. direktør i HORESTA, Pia E. Voss og udtrykker stor begejstring for den danske præstation. Derudover fremhæver Pia E. Voss den firedobling af Michelin-stjerner, som Danmark har oplevet siden 2004, samt den internationale anerkendelse, som danske kokke har opnået gennem verdens- og europamesterskaber.

Læs hele historien på turistmonitor.dk

Stjernekok forlader Søllerød Kro efter 12 år

Køkkenchef Brian Mark Hansen stopper ved årsskiftet for at forfølge nye ambitioner. Han har endnu ikke besluttet, hvad fremtiden bringer, men ønsker at forblive i hovedstadsområdet.

Norrlyst-koncernen indtager scenen til HORESTA Årsdag 2025

Når HORESTA den 30. oktober samler branchen i Øksnehallen til HORESTA Årsdag 2025, er restauratør og stifter af Norrlyst-koncernen, Bjarke Just Nielsen, blandt oplægsholderne. Han vil fortælle om, hvordan Norrlyst på få år har skabt en solid forretning ved at gentænke måden at drive restaurant på.

Log ind