Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

MCH A/S, der udover kongrescentret omfatter MCH Messecenter Herning, MCH Arena og multiarenaen Jyske Bank Boxen, som tilsammen er besøgt af 44.979.000 siden 1954.

Administrerende direktør i MCH A/S Georg Sørensen sender i den anledning en varm tanke og tak til selskabets initiativtagere.

''De fremsynede personligheder viste vejen, da de byggede den første hal i Østergade med det erklærede formål at huse udstillinger, sport, møder, kongresser, koncerter og andre festlige arrangementer. Arrangementerne er blevet større og flere. Det samme er hallerne og antal medarbejdere, men målet er det samme i nutidens MCH-univers: At skabe unikke oplevelser for alle, siger Georg Sørensen, der fremhæver vigtigheden af medarbejdernes særlige og meget værdsatte MCH-ånd.”

MCH præsenterer seks messer på 50 dage i Herning

MCH starter året med seks messer på bare 50 dage og ifølge professor ved Roskilde Universitet og ekspert i service og oplevelse, skal værdien af det personlige møde ikke underkendes, når der afholdes messer. MCH er mødestedet for 50.000 virksomheder og byder i 2024 på 17 messer.

Log ind