Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Fremgangen kommer fra et stabilt højt niveau på hotel- og restaurantdriften, en stor vækst i Spa & Fitness, mange arrangementer som bryllupper og fødselsdage samt en positiv udvikling inden for erhvervsmøder og -events.

Dermed er udviklingen for alvor vendt for det ikoniske kurhotel, der nu høster frugterne af en strategisk indsats gennem flere år med fokusering, forenkling og optimering af forretningen samt digitalisering af drift og administration.

De senere år har Kurhotel Skodsborg arbejdet på at implementere en ny forretningsstrategi, der skal fremtidssikre hotellet. Strategien har bl.a. omfattet et ændret markedsfokus, en ny salgsstrategi, en styrket indsats for rekruttering og fastholdelse af de rigtige medarbejdere samt en omfattende renovering af hotellet, fx flere værelser, istandsættelse af bygninger og spa samt åbning af Brasserie Carl i 2020.

Bühlmann lander atter et tocifret millionoverskud

Den danske hotelkoncern Bühlmann er kommet ud af 2023 med et tocifret årsresultat, som samtidig er det næstbedste resultat til dato. Nu ser koncernen frem til at vækste sin portefølje yderligere.

Trods forventninger: Kæde lander millionoverskud

Egentlig forventede man ikke overskud i 2023 i den lokalforankrede hotelkæde Bornholm Hotels. En netop offentliggjort årsrapport viser dog et millionoverskud, og kædens direktør er tilfreds.

Nyt millionoverskud i Hotel Viking

Det nordjyske spa- og wellness-hotel Hotel Viking har netop offentliggjort årsregnskabet for 2023. Trods massive millioninvesteringer og en total renoveringsnedlukning i januar 2023 landede Hotel Viking alligevel på 2,5 millioner kroner i overskud før skat.

Log ind