Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Hotellet NH Collection Copenhagen har fået mærkningen, da hotellet lever op til ordningens stramme miljøkrav til den samlede hoteldrift, som inkluder alt fra ledelse og administration til rengøring, affald og fødevarer.

”Det er med stor glæde, at vi nu også er Green Key-certificeret. Siden opførelsen af hotellet har vi haft fokus på en lang række parametre, der skal sikre et ansvarligt hotel. Det nye grønne stempel gør os nu mere konkurrencedygtige på det internationale hotelmarked, da hensyn til miljøet heldigvis også er noget, som hotelgæsterne prioriterer i deres valg af hotel og ser som en vigtig del af den samlede hoteloplevelse,” siger Anders Duelund, General Manager for NH Collection Copenhagen.

Dragsholm Slot opnår international miljømærkning

Med den anerkendte Green Key-certificering tager slottet endnu et skridt i arbejdet på at beskytte både det store klima og den omkringliggende natur, som er helt central i gæsteoplevelsen på det mere end 800 år gamle slot.

Bæredygtighed lever i det skjulte

Landets indkøbere af events og konferencer har for svært ved at orientere sig i, hvordan venues og konferencecentre reelt arbejder med miljø og bærdygtighed, viser ny undersøgelse.

Log ind