Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Der blev drysset med stjerner til danske restauranter ved den årlige Michelinguides uddeling.

Nu er Danmark blevet en trestjernet michelinrestaurant rigere, for ved gårsdagens ceremoni i den finske hovedstad Helsinki modtog den danske restaurant Jordnær i København hele tre stjerner. Noma og Geranium beholdte samtidig deres tre stjerner. Det skriver Fødewarewatch.

Og betydningen af Michelin kan ikke overvurderes, mener adm. direktør i HORESTA, Pia E. Voss. 

”Vores Michelin-succes bidrager i allerhøjeste grad til at brande Danmark i udlandet. Den tiltrækker turister, som søger unikke smagsoplevelser i verdensklasse, og dermed er Michelin-uddelingen ikke bare god for restauranterne men for oplevelseserhvervet generelt,” siger Pia E. Voss i. 

Læs hele historien på fodevarewatch.dk

Blog: Hvad skal der blive af København?

København står foran vigtige valg, der afgør hvilken slags hovedstad, vi ønsker. Turismen skaber vækst og arbejdspladser, og byen tiltrækker allerede gæster, som bruger den med omtanke. Derfor bør debatten handle om at udvikle byens styrker i stedet for at begrænse dem, lyder det fra HORESTA.

Log ind