Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Afdelingsleder i den fynske bagerkæde Brød, Sarah Hermansen, synes det giver god mening, at storby-borgmestre nu foreslår et pantsystem på take-away-emballage.

Hos brancheorganisationen for hoteller og restauranter, HORESTA, bakker de op om ideen, men de er bekymret for prisen.

For et pantsystem må ikke betyde, at en kop kaffe eller en pizza bliver voldsomt dyrere, end den er i dag.

- Overordnet er vi ikke interesserede i at vores emballage ligger og flyder, så vi bakker op om et nationalt system, men der skal følge penge med, og alle skal spille sammen, siger viceadministrende direktør i HORESTA, Jeppe Møller-Herskind.

Læs hele historien på dr.dk

HORESTA-netværk stiller skarpt på AI i arbejdslivet

Hvordan kan kunstig intelligens blive en praktisk medspiller i en travl hverdag– Og hvad skal man være opmærksom på juridisk? Det er på dagsordenen, når HORESTAs Learning and Development-netværk mødes den 9. september.

Log ind