Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Afdelingsleder i den fynske bagerkæde Brød, Sarah Hermansen, synes det giver god mening, at storby-borgmestre nu foreslår et pantsystem på take-away-emballage.
Hos brancheorganisationen for hoteller og restauranter, HORESTA, bakker de op om ideen, men de er bekymret for prisen.
For et pantsystem må ikke betyde, at en kop kaffe eller en pizza bliver voldsomt dyrere, end den er i dag.
- Overordnet er vi ikke interesserede i at vores emballage ligger og flyder, så vi bakker op om et nationalt system, men der skal følge penge med, og alle skal spille sammen, siger viceadministrende direktør i HORESTA, Jeppe Møller-Herskind.
Læs hele historien på dr.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Partier på Christiansborg åbner for udskydelse af emballageafgift
20-08-2025
-
Danish Crown udvider med McDonald’s-aftale i Norden
20-08-2025
-
Millioner skal styrke Danmarks position som gastronomisk rejsemål
20-08-2025
-
Airbnb-sag fra Aarhus sender korttidsudlejning på ministerens bord
20-08-2025
-
Norske Strawberry bakker op om søgsmål mod Booking.com
20-08-2025
-
Nyt boutiquehotel i København forener dansk design og god beliggenhed
20-08-2025
-
Verdenskendt restaurant indtager japansk tårn i København
20-08-2025
-
Erfaren køkkenchef skal løfte hotel på Sydfyn
20-08-2025