Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Afdelingsleder i den fynske bagerkæde Brød, Sarah Hermansen, synes det giver god mening, at storby-borgmestre nu foreslår et pantsystem på take-away-emballage.
Hos brancheorganisationen for hoteller og restauranter, HORESTA, bakker de op om ideen, men de er bekymret for prisen.
For et pantsystem må ikke betyde, at en kop kaffe eller en pizza bliver voldsomt dyrere, end den er i dag.
- Overordnet er vi ikke interesserede i at vores emballage ligger og flyder, så vi bakker op om et nationalt system, men der skal følge penge med, og alle skal spille sammen, siger viceadministrende direktør i HORESTA, Jeppe Møller-Herskind.
Læs hele historien på dr.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Joe & The Juice sætter turbo på global ekspansion
13-05-2025
-
Scandic opruster: Flere hoteller og ny franchise-strategi i Danmark
13-05-2025
-
Fremgang i Københavns Lufthavn trods global uro
13-05-2025
-
Turister belønnes igen for grøn adfærd i København
13-05-2025
-
Global uro får flere danskere til at overveje ferie hjemme
13-05-2025
-
Den norske stat træder ind som medejer i Norwegian
13-05-2025
-
Hotel Vildbjerg skal finde ny køkkenchef
13-05-2025