Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Afdelingsleder i den fynske bagerkæde Brød, Sarah Hermansen, synes det giver god mening, at storby-borgmestre nu foreslår et pantsystem på take-away-emballage.

Hos brancheorganisationen for hoteller og restauranter, HORESTA, bakker de op om ideen, men de er bekymret for prisen.

For et pantsystem må ikke betyde, at en kop kaffe eller en pizza bliver voldsomt dyrere, end den er i dag.

- Overordnet er vi ikke interesserede i at vores emballage ligger og flyder, så vi bakker op om et nationalt system, men der skal følge penge med, og alle skal spille sammen, siger viceadministrende direktør i HORESTA, Jeppe Møller-Herskind.

Læs hele historien på dr.dk

EU vil nu sikre mere troværdige online-anmeldelser

EU har lanceret et nyt adfærdskodeks, der skal gøre online-anmeldelser mere retvisende. Formålet er at styrke gennemsigtigheden og fjerne falske anmeldelser. HORESTA og hotelbranchen hilser tiltaget velkomment, men efterlyser mere bindende fælles regler i EU.

Log ind