Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Danskerne træder ud af køkkenet for i stedet at købe mere og mere takeaway.
Den kultur skal ændres, og de danske familier skal lære at sætte pris på respekten for egen madlavning igen.
Sådan lyder det fra minister for fødevarer, landbrug- og fiskeri Jacob Jensen (V). Det skriver Fødevarewatch.
”Der ligger kulturhistorie i vores opskrifter, som jeg er bange for, vi er ved at tabe for at blive en større takeaway-nation,” Jacob Jensen.
Fødevareministeren har særligt fået øje på problemet, efter DTU Fødevareinstitut har udgivet en rapport om den stigende tendens til at købe takeaway-mad.
Her lyder det, at en gennemsnitsfamilie køber omkring 84 procent mere takeaway, end man gjorde for otte år siden.
Læs hele historien på fodevarewatch.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025