Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Danskerne træder ud af køkkenet for i stedet at købe mere og mere takeaway.
Den kultur skal ændres, og de danske familier skal lære at sætte pris på respekten for egen madlavning igen.
Sådan lyder det fra minister for fødevarer, landbrug- og fiskeri Jacob Jensen (V). Det skriver Fødevarewatch.
”Der ligger kulturhistorie i vores opskrifter, som jeg er bange for, vi er ved at tabe for at blive en større takeaway-nation,” Jacob Jensen.
Fødevareministeren har særligt fået øje på problemet, efter DTU Fødevareinstitut har udgivet en rapport om den stigende tendens til at købe takeaway-mad.
Her lyder det, at en gennemsnitsfamilie køber omkring 84 procent mere takeaway, end man gjorde for otte år siden.
Læs hele historien på fodevarewatch.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Ny frist for kollektivt søgsmål mod Booking.com
30-07-2025
-
Turismetrends: Sådan rejser europæerne i 2025
30-07-2025
PRESSEKLIP
-
Bellagroup har udpeget ny direktør
30-07-2025
-
Fusion og rebranding præger resultat hos Core Hospitality
30-07-2025
-
Ny hotelchef skal styrke Copenhagen Plaza efter renovering
30-07-2025
-
Minister: Møns Klint kan tiltrække flere turister
30-07-2025
-
Green Key skaber øget interesse for Hotel Pejsegården
30-07-2025
-
TV2-serie vækker historisk interesse og løfter museum i Jelling
30-07-2025
-
Elever imponerer med sommerrestaurant på Severin
30-07-2025
-
Kraftigt regnvejr lukkede BonBon-Land i to dage
30-07-2025