Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Titlen som Kongelig Hofleverandør var en milepæl for københavnske Kalu - og mandag i næste uge kommer til at stå som endnu en.
Det sker med åbningen af gourmetimportørens første butik nogensinde - en butik, der får hjemme i Torvehallerne centralt i København. Det skriver FødevareWatch.
Mandag skal kølemontre fyldt med fransk fjerkræ og dansk vildt stå klar til første åbningsdag.
”Konceptet bliver fjerkræ, hovedsageligt fransk fjerkræ, men også noget dansk. Og så bliver det vildt - noget vi burde spise meget mere af i Danmark, når man tænker på, hvor meget vildt der bliver skudt,” siger adm. direktør Thomay Høy.
Læs hele historien på fodevarewatch.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Danmark styrker sin Michelin-position med otte nye stjerner
17-06-2025
-
Færøsk restaurant tildeles to Michelin-stjerner fra start
17-06-2025
-
200 bookinger på én time efter Michelin-stjerne til Alimentum
17-06-2025
-
Flere danske restauranter får deres første Michelin-stjerne
17-06-2025
-
Madklubben vil styrke børns madfærdigheder sammen med Arla
17-06-2025
-
Bevilling fra Nordea Fonden skal løfte Hærvejen til nyt niveau
17-06-2025
-
Hotelovernatninger i april slår ny rekord
17-06-2025
-
Nordborg Resort på Als skal løfte dansk turisme
17-06-2025
-
Hotelplaner i Esbjerg droppes til fordel for boligbyggeri
17-06-2025