Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Titlen som Kongelig Hofleverandør var en milepæl for københavnske Kalu - og mandag i næste uge kommer til at stå som endnu en.
Det sker med åbningen af gourmetimportørens første butik nogensinde - en butik, der får hjemme i Torvehallerne centralt i København. Det skriver FødevareWatch.
Mandag skal kølemontre fyldt med fransk fjerkræ og dansk vildt stå klar til første åbningsdag.
”Konceptet bliver fjerkræ, hovedsageligt fransk fjerkræ, men også noget dansk. Og så bliver det vildt - noget vi burde spise meget mere af i Danmark, når man tænker på, hvor meget vildt der bliver skudt,” siger adm. direktør Thomay Høy.
Læs hele historien på fodevarewatch.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Restaurantkæden Mahalle genåbner efter konkursforløb
25-10-2024
-
Torben Klitbo fortsætter restaurantrejse med ambitioner om udlandet
25-10-2024
-
Regeringen bakker op om Esbjergs hotelprojekt på havneø
25-10-2024
-
Historisk beskæftigelse trods mangel på arbejdskraft
25-10-2024
-
Kritik af turismestrategi: Manglende klimafokus udfordrer målsætninger
25-10-2024
-
Organisation efterlyser storbyer i ny strategi
25-10-2024